Ja sam član "sadašnjeg" fan cluba.Isto kao i moja djevojka.
Razloge zašto sam se sada javio bih želio zadržati privatnim tako da ako bude potrebe ili vas stvarno zanima reći ću, ali iz solidarnosti zasada šutim(znam da se čini poznata ova izjava:evil
Moja ideja fan cluba je:
1. tri administratora(i ja kao jedan od izabrane trojice koja bi se samnom uhvatila u koštac s izradom fan cluba->Bobo ti mi se činiš od zasada pregledanih postova kao razumna i dovoljno fanatik osoba pa bih te htio imati kao jednog od tih administratora, dakako administratori bi se deemokratski izglasali)
2.Članstvo:nema ga. Ukoliko bi se trebalo plaćati web prostor(recimo zbog PHP podrške) mislim da bi se moglo među članovima(ukoliko ih bude kao sadašnjih 15) moglo naplatiti 15 do 50 kn(nezna točno cijenu) za najam web prostora i domene. Ja sam prvi spreman dati ali je problem što ne posjedujem ikakvu karticu za plaćanje preko neta-a.
3. Svi članovi fan cluba će uz dvotrećinsko ovlaštenje admina moći objavljivati vijesti i slično, naravno potpisani i ostalo što ide uz to.
4.Ako se žele imati članske iskaznice, na forumu ili stranici bi se ispisali kolika je točno cijena izrade jedne, međutim, mislim da je bitnije da se međusobno svi znamo i da za to netreba nikakva iskaznica ili slično.
5.Stranica bi bila nešto kao polazno okupljalište fanova u hrvatskoj, nešto kao pravi fan site, znači hrpa fanatika(u koje se i ja skromno ubrajam) koja bi komunikacijom preko foruma, maila, telefona
6. O svim promjenama bi se izglasavalo uz demokratsko-tiranijski režim(admini imaju zadnju riječ, sorry nekog reda mora biti)
7.Ništa ne obećajem, ni cd-e, ni karte za bilokakve koncerte(osim ako ne dobijemo neku milosrdnu donaciju od nekoga).Sve je više-manje zapravo okupljaje istomišljenika oko jednog područja, što po mom skrom mišljenju jedan fan club mora i biti(nema veze što se možda nećemo družiti intezicno u stvarnosti ali mislim da je internet sasvim pogodno tlo)
8.Službeni forum bi ostao ovaj(jednostvanosti radi)
9. Promjene na stranici bi se isto izglasavale preko foruma, isto da bi se
zadržala neka komunikacija među korisnicima.
10. Vijesti na stranici bi se updateale zasigurno redovitije od dosadašnjeg, to je isto jedan od razloga za tri administratora.
Imam još ideja, recite kako vam se dosada čini. Nije problem ako vam se ne sviđa.
Inače slijedeći put sam zbog privatnih obaveza tek u nedjelju popodne na netu, tako da se ne čudite što me nema sutra
O ostalom, kao i o izgledu stranice se demokratski dogovorimo.
Stvarno ništa ne obećajem, jer stvarno nemam podloge za ništa obećavati i neznam da li ću moći baš svaki dan držati svoje obaveze prema stranici.
Ovo je samo pokušaj da se barem nešto napravi.
Besplatnih servera ima p.k., to nije problem.(ako nekom treba dobri su
www.f2g.net i
www.atspace.com na kojem stoji i moja stranica za trade draconarium.atspace.com)
Cheers ljudi