Iron maiden cro fan club - rasprava

Status
Not open for further replies.
BoBo said:
Kad ga niti upozorenje da ce netko drugi organizirati FC nije probudilo, znaci nista od svega. Jedina sansa je injekcija nove krvi, samo je treba naci.
mozda prije ispiranje mozga i reedukacija koja ce ga pretvoriti u korisnog cimbenika drustva : :D :D

MaidenMadness said:
mozda prije ispiranje mozga i reedukacija koja ce ga pretvoriti u korisnog cimbenika drustva : :D :D

Nisam mislio na injektiranje u njegovo tijelo, nego u FC. :)

Evo posjetio sam mu danas blog evo što piše:

02.11.2005., srijeda
... I napokon.... mighty Maiden
Znate što... nemam pojma što bi pisao. Ovaj bend toliko volim da to ne mogu i nikad neću nikome moći objasniti zašto i kako i koliko.....Ako je tko od vas maiden fan neka mi jednostavno napiše neko pitanje, pa ću ja naknadno u nekom svom postu odgovoriti, jer doista, ako o kome išta znam, pogotovo ono iz prve ruke što malo tko zna, onda je to o njima. Također, sa koncerata se već znamo toliko da me prepoznaju u idućem backstageu, a to je, s obzirom koliko ljudi upoznaju, poprilično velika stvar. No, da vas ne zamaram, evo slika, a ja ću svaku od njih kratko komentirati...

Prva je slika napravljena u Zagrebu, a na njoj sam ja (plava maiden majica/dres i karirani ruksak, moj sretni ruksak od kog se nikad ne odvajam kad sam na bilo kojem putu). Dakle, slika je sa pozornice u Velikoj Gorici dok sam pjevao Heaven can't wait zajedno sa još dvadesetak frendova. Uz mene i ekipu na pozornici se vidi i Janick Geers kako luduje. Inače, ful sam se bojao oću li uspjeti ući, jer nisam za pjesmu imao passicu, već samo za intervju pressicu, no poslužila je slična passica iste boje i oblika iz Milana 1999, te sam se tu ušavši iza tako nacerio, jer uspio sam zajebati nitkog drugog, nego glavom i bradom njihovoga glavnog šefa osiguranja Wally-a Growe-a, što nije mala stvar, jer njega je rijetko tko uspio sjebati u kraijeri. Druga fotka je ista stvar ko i prva, a na trećoj je slikana publika iz mog aparata, jer popevši na pozornicu usudio sam se pogledati naprjed i smrznuo se vidjevši 20 000 ljudi kako skaču i zborno pjevaju OOO OOOOO OO OOO OOOOO!! Nadalje, na slijedećoj slici je Steve Harris, pored njega je (onaj stariji) klavijaturista benda, čovjek iz pozadine, no velika srca... , a ovaj tip plavo bijelo obojanog clansman lica je Ivan Tomaš, poznatiji kao Hemeroid sa www.cmar-net.org foruma. Na idućoj slici sam ja, iza mene publika, te se vidi djelić Janickove gitare. Obratite pažnju na dužinu moje kose, te godine (2003) još sam se jednom šišao oko Nove Godine. Dakle, u 2004, te ovih 11 mjeseci 2005 uspjela mi je narasti sva ova kosurina koju danas imam. Impresivno. Na idućoj slici vidite cijeli bend, uključujući i Brucea gore, a ja sam jako vidljiv krajnje desno, prvi do Janicka sa rukama uzdignutim. Slijedeća slika je samo malo približena ista scena, dok se nakon toga opet ponavlja slika sa Tomašom, samo sad je nešto više ekipe oko Harrisa. Zadnja slika iz ove serije je slika Harrisa koju sam napravio sa pozornice idući vani. No, da ne bude zabune, pjevao sam ja i sa Blazeo istu pjesmu na pozornici u Trstu 1998, i te ću slike jednog dana update-ati. Na slijedećoj slici vidite mene zajedno sa prijateljem Enverom Jurdana iz Umaga, te onim šefom Maiden security-a kojeg sam uspio prevariti. Inače, čovjek je stari lisac, sa bendom od njihovih početaka karijere, priznat kao jedan od najboljih security šefofa u show buisnessu. Ovo je slikano 1999 u rujnu u Milanu, prilikom najbolje turneje Maidena ikad (prema ocjeni fanova) "Ed hunter tour 1999" kada se vratio Bruce i odpeglao najpoželniji setlist ikada. Možete misliti koja je ura kad su koncert otvorili sa Transylvaniom kao introm, a uvodna pjesa je bila Aces High.

hmmmm, ovo se pretvara u sapunicu "webmaster stipe, čovjek od riječi".
Možda je RTL otkupi :o
Izgleda da je Hrvatski Fan CLub samo san, koji će ispariti.

EDIT: i rekao čovjek na početku da mu se napiše neko pitanje.E pa pitanje/a glasi: Kako možeš?Zar si jedini fan?

MaidenMadness said:
pa gle uvijek se moze otvoriti konkurentski FC :wink:

Vec se pocelo o tome govoriti (procitaj par stranica prije), ali nitko nema vremena sam to voditi. Da se ne bi ponovila ista prica kao i sada bolje je da se prvo skupe oni koji ce ga voditi. Onda je u medjuvremenu Stipe uletio da bi se reorganizirao FC, ali kao sto vidis opet nista od njega. Za sada je samo likvor rekao da je spreman biti jedan od admina. Trebale bi jos jedna ili dvije osobe i onda bi se moglo krenuti.

Više nije bitno naći njemu ljude od povjerenja. Bitno je saznati da li njemu vjerovati s ovoliko kašnjenja na grbači.

Da sam novi fan koji se zeli uclaniti u hrvatski FC ne bi mu vjerovao kad bih vidio stranice FC-a i usput svratio ovdje na forum.

Da sam vec clan FC-a opet mu ne bi vjerovao jer je propustio toliko prilika da ispravi pogreske i nastavi voditi FC kako treba.

Ako zelite imati hrvatski FC trebate okrenuti novu stranicu i zapoceti sve ispocetka. Nazalost.

Vidim da ću se ja morati uhvatiti izrade.
Javim kad polučim prve rezultate(neće biti baš brzo).
BTW. jel zna netko dobri web prostor da daje i php opciju.
Ne treba mi veliki prostor, već samo do 20MB. Za probu nekih opcije.

Evo ovakva je situacija s web prostorom.

On vam ne moze omoguciti da pristupate serveru i da uploadirate fileove. On takvu podrsku na svom serveru nema. Jedina opcija je do koristite nesto kao Wiki, Wordress i sl. Nemam pojma koliko mogucnosti takav pristup omogucuje kod dizajna stranica.

Znaci opcije su vise slobode kod dizajna, ali na sporom free serveru ili manje slobode na MW serveru koji je brz i pouzdan.

Sto se tice domene to nije problem. Bilo sto u obliku ?????.maiden-world.com je moguce bilo na MW ili nekom drugom serveru.

Odlucite.

hvala bobo.
Ali mislim da bih trebao, kada stranica bude gotova, negdje oko 50-100MB, ali bandwith ne mora prijeći 2GB mjesečno.
A što se tiče domene, odlično.

A da li ima zainteresiranih da uz mene vode fan club?

likvor said:
A da li ima zainteresiranih da uz mene vode fan club?

šta je sad sa Stipom? Pa nemojte ga samo tako otpisati, čovjek znam dosta o maidenima i može biti od velike koristi, ali se treba razgovarati s njim.
a ako ti treba pomoć, ja sam za, ali računaj da sam ja maloljetan tako da izvan granica jako teško odlazim, moj prijedlog za to je bobo, ali kad čovjek to ne može, e onda ništa ili se probaj dogovoriti s njim.
na mene računaj ali ne bih još VODIO f.c. jer mislim da to trebaju radit stariji fanovi, ali 100% pomoć oko slika i zanimljivosti o maidenima, i ostaloga što kažete da vam treba a da sam ja u mogućnosti :)

Ivan said:
šta je sad sa Stipom? Pa nemojte ga samo tako otpisati, čovjek znam dosta o maidenima i može biti od velike koristi, ali se treba razgovarati s njim.

Isto kao i Cekajuci Godota.

Ivan said:
.... tako da izvan granica jako teško odlazim, moj prijedlog za to je bobo ...

Mislis na organizaciju putovanja na koncerte?

Status
Not open for further replies.
Back