Iron maiden cro fan club - rasprava

Status
Not open for further replies.
Neće biti nikakvih putovanja izvan granica, osim ako se civilno ne dogovorimo(znaci ako se dogovorimo za neki koncert, to je izvan krugova cfc-a).
Što se tiče Stipe, vidiš kako se javljao za fan club, sve se trgao rukama i nogama. Znači ako hoće biti news admin, može, ako hoće nešto organizirati, opet može, ali ne preko cfc-a.
Ivane, hvala na ponudi, nema veze što nisi punoljetan. Za news admina si ko nacrtan;)
Ovo news admin, to je onako, više titula, svi ćemo biti ko mali od palube, naravno, uključujući i mene.
Zašto tražim pomoć?
Jebiga, čisto osobni razlozi. nekada neću moći biti blizu računala, ili kvar(nedaj bože, kuc kuc u drvo) ili ću biti na moru, ili na viksi, pa ako me nebude dulje vrijeme, da ne trpi stranica. Normalno, nekad se neće imati šta staviti na stranicu(možda).
Uglavnom ,volio bih da svi članovi sudjeluju, ali vidjet ćemo hoće li uopće stranica uspijeti. Ako uspije, gladi bradu.
Inače napredak izrade stranice je:
Moram srediti boje na pozadinskim slikama(uzet ću crvenu, žutu i plavu, boje fontova na albumima, ali ako bude prekričavo, možda i ne)
Umetnuti javascript na izbornike(koje zapravo još nisam ni odlučio što će točno biti), i naravno skupiti sadržaj.
Nadalje, izraditi neki logo, ali o tome, kad se sredi web prostor i domena, onda o tome(nisam baš neki crtač).
I sada sam malo u gužvi, ali vjerujem da će biti u nekom realnom roku.

BoBo said:
Mislis na organizaciju putovanja na koncerte?

ne, nego za jednu od glavnih uloga u vođenju f.c-a.

mislim da je i Maiden madness dobar za to jer je lik zbilja pametan, iako vjerojatno ne bude htio

Ivan said:
mislim da je i Maiden madness dobar za to jer je lik zbilja pametan, iako vjerojatno ne bude htio
hvala na pohvalama i sto si me se sjetio
ali ipak nemojte mene jer ja nisam bas najpouzdanija osoba :wink:
koliko bi vremena ulagao u taj FC ovisi o tome kako mi kada pukne

likvor said:
Moram srediti boje na pozadinskim slikama(uzet ću crvenu, žutu i plavu, boje fontova na albumima, ali ako bude prekričavo, možda i ne)

Jos jedan website s crnom podlogom i crvenim fontom? LOL

likvor said:
Nadalje, izraditi neki logo, ali o tome, kad se sredi web prostor i domena, onda o tome(nisam baš neki crtač).

Znam par njih koji bi ga mogli napraviti. Reci mi sta logo treba sadrzavati i mogu ih zamoliti da ga naprave.

MaidenMadness said:
hvala na pohvalama i sto si me se sjetio
ali ipak nemojte mene jer ja nisam bas najpouzdanija osoba :wink:
koliko bi vremena ulagao u taj FC ovisi o tome kako mi kada pukne

i kada ne bi ništa radio po par mjeseci jedan tjedan bi ti puklo i našao bi nešto i napisao.
nemoj se odmah predati, nitko neće biti 150% u klubu. ne mora ti biti f.c. biti prepreka u životu.
mislim da bi mogao biti od pomoći

jok, pozadina je siva.
Obrubi slika će biti crveni, plavi(ajde plavkasti, inace vidim samo 8-bitni spektar boja:) i žuti.
Ako mi se bude dali zajebavati staviti ću rozu s ljubičastim tufnicama. :evil:
Font je crn, linkovi su trenutačno sivi.
A za logo?Mora sadržavati hrvatsku zastavu, eddija i naziv stranice koji još nije odlučeno šta će biti. Ostalo po izboru.
Ako netko hoće napraviti neka napravi, nije problem.

Ljudi, svaka pomoć je dobrodošla. MaidenMadness, pomoć oko stranice bi bila čisto hobistički. Znači ako nešto imaš, što bi mislio da treba podijeliti s ostalima, i želiš to podijeliti, nije problem.
Gledajte, kao što sam rekao, ne treba se biti administrator da bi se članci mogli postati na stranicu. Dovoljno je samo poslati administratoru ili administratorima svoj tekst i potpisati se.

likvor said:

Bio bi najorginalniji. :D

likvor said:
A za logo?Mora sadržavati hrvatsku zastavu, eddija i naziv stranice koji još nije odlučeno šta će biti. Ostalo po izboru.

Hoce li biti samo "Croatian Iron Maiden Fan Club" ili ce jos nesto biti uz to kao naziv FC-a? Velicina loga?

likvor said:
jok, pozadina je siva.
Obrubi slika će biti crveni, plavi(ajde plavkasti, inace vidim samo 8-bitni spektar boja:) i žuti.
Font je crn, linkovi su trenutačno sivi.

Ljudi, svaka pomoć je dobrodošla. MaidenMadness, pomoć oko stranice bi bila čisto hobistički. Znači ako nešto imaš, što bi mislio da treba podijeliti s ostalima, i želiš to podijeliti, nije problem.
Gledajte, kao što sam rekao, ne treba se biti administrator da bi se članci mogli postati na stranicu. Dovoljno je samo poslati administratoru ili administratorima svoj tekst i potpisati se.
onda cu pomoci koliko mogu
nego javi kako ce se zvati stranica pa bi ja mogao nesto u photoshopu smiksati ali napominjem da nisam nikakav strucnjak :)

Otvorene su vam ruke.
Kako napravite, a da se svima sviđa, odlično je.
Ja, osobno, ću glasati za svaku ponudu.
"Croatian Iron Maiden fan club" mi se čini za najbolji izbor za tekst na logo-u.
Ali opet, to je samo moje mišljenje.
Neka se napravi kako ko zna i umije. Zahvalan sam u svoje ime i ime potencijalnih ćlanova.
Mene samo zanima, kakav sadržaj biste voljeli imati na stranici.
Postavite kategorije, ima dosta prostora na izborniku.
Još jednom hvala na pomoći.

Status
Not open for further replies.
Back