Ivan
Active Member
http://www.imdb.com/title/tt0081534/
somewhere in time
somewhere in time
ne bi znao nisam gledao ni jednučmarec said:u bitangama tarik nosi tnotb mislim,a u onom prvom keckes nosi rtth,ali nisam siguran!
Ivan said:Rock Star
mislim ono, kako sam to zaboravio :banana:
Ivan said:ah, tako ti i u novom filmu Gorana Kulenovića ''Pjevajte nešto ljubavno'' Hrvoje kečkeš nosi majicu Iron maiden (ne znam koju jer nisam gledao filmu nego mi je frend to rekao, a on ne zna koja je majica)
i u onom oprosti za kung-fu isto netko ima majicu Iron maiden koliko se sjećam
jel si siguran?Snake666 said:rock star nema veze sa maidenima . samo sa judas priestom
ne ja sam govorio za novi film kulenovića, a ne za bitange i princezeSnake666 said:u oprosti za kung-fu onaj brat od Mire nosi majicu od IM . i ti si skuzio u bitangama nekog tipa u pozadini sa majicom od IM
da, ali u jadnoj hrvatskoj kinematografiji koja godišnje izdaje oko 3 filma zaboravit jedan je kao odrezat čovjeku nogu LOLSnake666 said:nis cudno sto sam pobrkao . pisem na tri foruma istovremeno , imam 7 zurnih raprava na msnu i radim neki propali web site . covjek se ponekad malo zbuni 8)
Snake666 said:istina . hrvatsku kinematografiju bi trebalo ukinut
Snake666 said:za rat na mom otoku i Maršal skidam kapu . ali ja sam mislio na ove danasnje filmove koje snimaju , nemaju veze s icim . ali vise volim gledat klasike od jugoslavenskih filmova kao Tko to tamo peva , U gori raste zelen bor , Kapelski kresovi i to. hrvatska kinematografija je bila jaka krajem devedesetih . ovo sada je meni katastrofa . jedino je iznimka Duga mračna noć ali ne mislim na seriju nego na film
čovjek ti je sve dobro rekaoFlash_666 said:E pogledaj ti 2 igrača s klupe.
Film je prefenomenalan.