Iron Domek said:upravo gledam kako je poceo rat na mom otoku na hrt1
ni sam ne znam po koji put to gledam al sta da radim kad nema nista na tv-u...reprizu nema sanse da gledamewox said:...ma,kako ti se da...po koji put to gledas brate mili...sigurno ces i sutra gledati reprizu... LOL :wink:
Snake666 said:gledao sam niciju zemlju . osim glavnih ima i sporednih glumaca hrvata kao recimo Tetak iz vecernje skole kojeg su na pocetku ubili srbi
a mujo i bogdan?Snake666 said:gledao sam niciju zemlju . osim glavnih ima i sporednih glumaca hrvata kao recimo Tetak iz vecernje skole kojeg su na pocetku ubili srbi
slažem se da je '' kako je počeo rat na mom otoku'' legendaran i ja ga gledam često ponovno_MORRISON_ said:"Sta je muskarac bez brkova" je isto mocan film skroz 8)
Snake666 said:film sam gledao karaulu , crkavao sam od smijeha . knjigu nisam citao nadam se da hoću .
zaboravio sam na mujota koji je postavio bombu , to je mustafa nadarević
btw. znam da je tetak đuro utješanović , ali ga ja jednostavno zovem tetak jer mi je vecernja skola zakon . praksa mi nije bas nesto
Snake666 said:rock star nema veze sa maidenima . samo sa judas priestom
da, u sceni kad mark tek dođe u kuću ovih na probu se vidi slika brucea s nekim od njih ne sjećam se s kimMaiden Istra said:U Rock Staru se u jednoj sceni nakratko pojavljuje slika Brucea.