Blaze Bayley ---> BLAZE BAYLEY u Rijeci ;)

Nažalost,nisam bila u Zd ali nema veze necu se sada plakati,vidjela sam snimku konca na otv-u bila je Sign of the cross (ono kada se na barsku stolicu popeo) LOL ,vidim da je stvarno bilo super i baš mi je drago!
Valjda ce doci opet...ma zasigurno ce biti još puno prilika da ga vidimo...
:D e,da...i nigdje bez Jacka!!!Heheee,kako ga poteže,damn! LOL
 
NAPOKON OBAVIJEST

UNAPRIJED SE ISPRIČAVAM ŠTA STE TOLIKO ČEKALI

KONCERT JE 16.11. U KUC LAMPARNA U LABINU
START: 21:00
UPAD: 50KN

TO JE TO.
SVE JE RIJEŠENO.

VIDIMO SE. AXY


AKO ME KO ŠTA TREBA ZOVITE NA MOB JER NEMAM NET.
 
Ajmo, tko sve ide u Labin? Da se malo dogovorimo za neki susret tamo, a? (Naravno, osim onih koje ja vozim do Labina. :D)
 
Gul_Ranek said:
Ajmo, tko sve ide u Labin? Da se malo dogovorimo za neki susret tamo, a? (Naravno, osim onih koje ja vozim do Labina. :D)

Mislim da će nas dosta doć iz Delnica. Ne mogu točno reć kolko, ali jedan auto sigurno.. Naravno ja sam za meeting. Samo da ne ispadne ko u Ljubljani. :)
 
nadam se da dosta vas dolazi,tj da ćese uspijet konc isplatit LOL
inače predgrupe će bit:eek:mega lithium (umag), monox (rijeka) i grief charisma (labin)
 
jel možeš samo reć kolko na kraju blaze košta?
jel 500eura samo ozbiljno?
il 2*500 il koji vrag?
ono...
radit ću mjesec dana i nek mi dođe na rođendan il neš pjevat.... :D
 
Glede Maye, to već govore dvije godine, ali to neko baca bubu u uši. Maya to neće postati, a kada bi i postala dogodilo joj se ono što se dogodilo Stressu. Narodnjaci ne egzistiraju u Zadru i to je jedini grad koji ih nema. Ima kojekakvi klubić gdje se pušta nešto ala thompson, mate bulić, jasna zlokić, dražen zečeć i sl, ali čistih narodnjaka nema i ne virujem da će ih baš biti ikad. Ipak, to je zadar....

A sada glede Blaze-a..... Stigao mi je ovaj mail, pa čisto da svi znate.... Sada bi bilo red da viditi koji bi vam petak ili subota najviše odgovarali u sječnju ili veljači.

______________________________________________________

Hi

Unfortunately we are going to have to re-schedule these two dates for the new year. We have just had the studio contact us with regard to our recording period been brought forward by a month.

Also as I'm sure you know Blaze will be on tour the first week of December with Wolfsbane. We would like to re-schedule the dates for the start of 2008, possibly January / February if that is OK with you?

Please accept all of our apologies for this, but as you know when the studio shouts we have to go.... I hope this hasn't caused too many problems for you and I'm sure Blaze will make up for it when he comes over in 2008



Best regards
 
jebiga,meni je drago da je ispalo ovak cisto zato sto nemam trenutno financija za sve te koncerte. purple ce me kostat prevec pa mi ovo super pada...

sorry ljudi
 
Back
Top