Gul_Ranek said:Hahaha! Zacrvenit cu se! A nista, morat cemo na neki sok jedan dan.
Woooow...s tobom na sokiæ..Mmmmm..dobro da si se sjetio... :evil:
Gul_Ranek said:Hahaha! Zacrvenit cu se! A nista, morat cemo na neki sok jedan dan.
Dickinson's legacy said:zasto ti nisi dosla jebemu :cry:
hahaha uz pomoc upaljaca why the hell not
ajme ajme upaljac je bija na ono da je blaze upalija vatru ,,, uz pomoc upaljaca ne da ti dodjes na upaljacuewox said:what da fuck?kakog upaljaèa jebate? LOL LOL LOL
hahaaa,kako si me nasmijala...smijem se ko kreten neki LOL LOL LOL
*Wratchild* said:Kao da mi je netko od njih nakon koncerta rekao da na jesen dolaze u zagreb (il sam bio tako jako jako pijan, a znam da jesam pa sam mozda nes pobrkao).!!!
*Wratchild* said:... dok su neki tocili hektolitre i lezali po podu koliko su bili ubijeni !!!
*Wratchild* said:Sve u svemu jeb*no!!!Hvala organizatoru axy! i vidimo se ubrzo na jos kojem skorom koncertu!!!
Dickinson's legacy said:ajme ajme upaljac je bija na ono da je blaze upalija vatru ,,, uz pomoc upaljaca ne da ti dodjes na upaljacu
za tebe je bija samo prvi red ja san mislila das doc i ti jebemu
Dickinson's legacy said:hehe axy pozz , za mi je sta nismo imali malo vrimena vise za popricat al mi je bilo glupo u onoj strci da te zamaran al eto sve je super ispalo
Dickinson's legacy said:hehehe a znan jebemu vidila san da si u strci pa mi je glupo bilo al bi ce ovo lito nereda uzivaj
The Pharaoh said:ideš s nama na kraju?? pa ništa mi nisi rekla :x :? :wink: