Maiden croatia said:kad smo ga mi doveli u luksuzni arsenal, rekao je da se tu osijeća neugodno, da ga odvedemo negdje gdje izlaze metalci, pa smo išli u Lotusa i kantuna..... a o jučerašnjem party-u čuti ćete uskoro...
pa ni ja se ne zelim svadjati..ja ako sam sto napisao u zajebanciji nisam nikoga htio povrijediti a ti si meni napisao da pisem sranja i da se ponasam pizdunski..oprosti stipe,ti si na forumu pisao takvim nacinom kao da si ga osobno doveo,platio,hranio i jos nama jadnicima omogucio da se slikamo s njim..meni je samo bila smijesna studentska menza..nije mi na kraj pameti tebe provocirati..ja sam iz tvog pisanja shvatio da si ti doveo blazeaMaiden croatia said:Pa ti svi ljudi su na ovom forumu i što imam ja u njihovo ime govoriti, kada su oni svi tu..... na kraju krajeva, boško ga je platio, a ne ja... stoga, on ga je doveo, a ja preporučio.
Ja se samo ljutim opravdano što se postavljaju neka pitanja sa očitom namjerom dizanja tenzija. Blaze je bio, bilo je ok... i što sad?
P.S. Nije mi se cilj više svađati.... ova je stranica za prijateljske spike i ako neko treba izisti govno, neka onda to budem ja.
Dobro, kriv sam za sve loše što se ikad ikom dogodi i tako će uvijek biti. Zadovoljni?