Ja sam pred 10 minuta usao u stan!
Trebalo nam je 4 sata do tamo (s tim da smo stajali sveukupno 40 minuta) te 4 sata za nazad, bez stajanja. Za nazad je padala kisa i puhala jebena bura cijelom magistralom, nije normalno!
Koncert je bio solidan. Harv i ja te jos jedan frend koji je i fotografirao koncert smo uglavnom bili u prvom redu, Blaze nam se stalno sa trbusinom i rukama unosio u lice.
Koliko sam ja uspio cuti, sound u Maya Pubu nije bio bogzna kakav, cesto je gitara mikrofonirala.
Setlista odlicna, i to zahvaljujuci Richu Newportu koji se nije dao maknuti sa pozornice, bodren konstantnim pljeskom. Blaze je vec nakon Man on the Edge htio otici, pozdravio je publiku i rekao "vidimo se za sankom", no Rich je nastavljao svirati 2 AM, Futureal, Virus i tako dalje, pa je koncert potrajao skoro dva sata umjesto sat i pol.
Jedan decko je sve i snimio sa kamerom pa ce snimka vjerojatno osvanuti negdje.
Ako bude sve u redu, ja sutra (tj. danas) popodne ponovo krecem za Zadar da bih Blazea i ekipu odveo do Rijeke gdje ce sa Fatherima krenuti put Srbije.
Sad idem spavat, Stipe, cujemo se sutra. Tj. danas.
Setlista:
Temple of Rock / Totally Nude / Hey Babe / Lord of The Flies / Sign of the Cross / Regret / Tenth Dimension / Meant to Be / Wasted Years / The Trooper / I Like It Hot / Paint The Town Red / Soundtrack of My Life / Man On The Edge / 2 AM / Futureal / Como Estais Amigos / Paranoid / Virus / When Two Worlds Collide / Wasted Years (ponovo, da
)