Blaze Bayley ---> BLAZE BAYLEY u Rijeci ;)

Maiden croatia said:
Nisu RD. Za RD i Blazea ja imam malo bolji plan, nego tek supportiranje :evil:

Ok...
A baš sam se ponadao...
:)
Nadam se da će ti se plan ostvarit,al iako neznam što planiraš :)
E da jedno pitanje!!!!
Kad se otvara ulaz?
Radi ulaznica pitam!!!!

Negdje oko 20h u Zadru. Svira tajanstveni support band, a i biti će na video wallu promocija DVD-a. Blaze će početi negdje oko 23h, a u Zadar slijeće oko 20h istog dana.

Maiden croatia said:
Negdje oko 20h u Zadru. Svira tajanstveni support band, a i biti će na video wallu promocija DVD-a. Blaze će početi negdje oko 23h, a u Zadar slijeće oko 20h istog dana.

Znači to u Maye u 20h počinje?
Mislim prvo suport pa onda u 23 Blaze?

jel moze neko ako nije problem napisat kako se dodje do te maye od autobusnog kolodvora :? i znal neko koliko se triba vozit s busom od splita do zadra :?
cheerssss

OBAVIJEST

Zbog tehničkih problema koncert u Rijeci je otkazan.
Koncerti u Zadru, Novi Sad i Beograd ostaju i održat će se.

Polog za koncert riječki je plaćen, i ostaje kao garancija da će Blaze u 11 ili 1mjesecu ponovno doći na naše prostore odraditi ovu gažu.
O točnom datumu ću vas još izvjestiti.

Nadam se da niste u samoubilačkom raspoloženju ko ja...

axy

axy said:
OBAVIJEST

Zbog tehničkih problema koncert u Rijeci je otkazan.
Koncerti u Zadru, Novi Sad i Beograd ostaju i održat će se.

Polog za koncert riječki je plaćen, i ostaje kao garancija da će Blaze u 11 ili 1mjesecu ponovno doći na naše prostore odraditi ovu gažu.
O točnom datumu ću vas još izvjestiti.

Nadam se da niste u samoubilačkom raspoloženju ko ja...

axy
čak mi je drago jer sam u obvezama pa sam mislio ne doći, ovako sam barem siguran da će mi bilo koji drugi datum biti bolji nego ovaj

Dickinson's legacy said:
jel moze neko ako nije problem napisat kako se dodje do te maye od autobusnog kolodvora :? i znal neko koliko se triba vozit s busom od splita do zadra :?
cheerssss

Od Splita do Zadra dva ipo sata. Od kolodvora pješke 20 min, ili gradskim busom (osam kuna) na zadnjoj stanici kad uđete u bus na kojem piše Poluotok. Recite vozaču da vam kaže di je stari kolodvor i da se tu iskrcate. Maya je na 20 m odatle.

Pricao sam sa Axy... Kaze ono sto je i rekla u postu ovdje, da planira ili u 11. ili u 1. mjesecu zbog rokova, i to u Labinu gdje joj trazenje prostora nece biti problem. Pa, predlazem svim Istrijanima, Delnicanima, Rijecanima i onima koji misle dolaziti na taj koncert da pocnu raditi presing na Axy da to organizira u 11. mjesecu, radije nego u 1. :D

nakon dosta lurkanja....
rego se na ovaj forum samo da kažem
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

šteta... prevelika šteta...
da mi nije ispit preksutra bi išo do zadra ovako...

axy ajd da 11 mjesec neka bude ipak ako je ikako moguće... :D
neznam kolko nas će bit živi 2008...
:D

BLAZE IS THE MESSIAH!!!

Prema svemu sudeći, od prosinca 2007 više nećete imati priliku nikako čuti Blazea u svojoj solo karijeri. Upravo razgovarah s njime telefonski glede ove vijesti. Dakle, ponovno Wolfsbane, a Blaze karijera ide away.

Znači, Zadar (ako se rijeka ne napravi), je jedino mjesto gdje ovako nešto možete vidjeti ikad...

'It is now confirmed that Blaze Bayley, Jase Edwards, Jeff Hateley and Steve
'Danger' Ellett will be reforming the mighty WOLFSBANE for their first UK tour in 13 years, when they take to the stage as Very Special guests for The Wildhearts on their forthcoming UK dates in December!

THE WILDHEARTS
WOLFSBANE
DAMONE

17th December - Wolverhampton Civic
18th December - Newcastle Academy 1
19th December - Manchester Academy 1
20th December - Glasgow Academy
21st December - London Astoria

a što se to za labin ne proba odma sada nakon srbije recimo....
ako je moguće organizirat prostor u Labinu ili di god...

a ništa stipe daj neki fotić pa snimi malo bar :)

Back