Atmosfera na Helloweenu

Rainmaker_RI said:
Mislis zato jer ces bit pijan ko guzica? LOL
sam hebiga da dobijem dopuštenje da idem :wink: .što se tiče "dark ridea" imam original kazetu, najbolje stvari su mi If i could fly, Mr.Torture, All over the nation, We damn the night....inače album je super, ali nema do starih stvari kao što su Future World, pa stvari sa keepera.... :headbang:

Iron Domek said:
sam hebiga da dobijem dopuštenje da idem :wink: .što se tiče "dark ridea" imam original kazetu, najbolje stvari su mi If i could fly, Mr.Torture, All over the nation, We damn the night....inače album je super, ali nema do starih stvari kao što su Future World, pa stvari sa keepera.... :headbang:

Future world je totalno jebena stvar, onako lagana zajebancija, isto ko dr.stein, volio bi da odsviraju ride the sky ili victim of fate iako su mogućnosti 0,47.5%

Rainmaker_RI said:
Da bar sviraju "I tebe sam sit kafano", to mi jedna od najzescih stvari sa "keepers I"

za bobu: kako da ja sad znam je li ovo ironično?
za rainmakera: ili ne?

Znam da sam vec dosadan, al samo jos jedno pitanje i to je to;
Ekipa me pita dal znam dali ce to fakat, 100 % svirat, il su to samo pretpostavke? Evo znam da vam vec idem na kurac, jos samo ovo i to je to....

Jaspel said:
Ekipa me pita dal znam dali ce to fakat, 100 % svirat, il su to samo pretpostavke? Evo znam da vam vec idem na kurac, jos samo ovo i to je to....

to nikad ne možeš znat 100%. uvijek nešto iskrsne

Jaspel said:

Jedino je setlista Maidena 99% sigurna. Svi ostali bandovi je manje ili vise mijenjaju.

Back