Rainmaker_RI
Member
Ja sam mislio skoknut do Ljubljane dan prije jer sam mislio da ce bit u tivoliju, al posto je ipak u mediaparku onda ipek picim u ZG.
Rainmaker_RI said:Ja sam mislio skoknut do Ljubljane dan prije jer sam mislio da ce bit u tivoliju, al posto je ipak u mediaparku onda ipek picim u ZG.
CroatianTROOPER said:ali je Helloween u zagrebu ?? i kada ? :?
CroatianTROOPER said:ali je Helloween u zagrebu ?? i kada ? :?
Ivan said:ej ljudi, ajmo napraviti mali maiden world sastanak prije samog koncerta,
rainmaker dolazi, mm vjerojatno, likvor je iz zg-a (valjda), trooper možda, stipe gotovo sighurno tamo, a i ja vjerojatno, ima nas za sastančić
da oni svoje meeting imaju uz par boca jeftinog vina tipa ribarRainmaker_RI said:Dobra ideja, ja sam za, malo cemo iskopirat cmar meeting.
MaidenMadness said:da oni svoje meeting imaju uz par boca jeftinog vina tipa ribar
da pokazemo da smo na visem nivou mi cemo piti s kvalitetom - jagermeister
Iako nejdem na koncert, pokušat ću doći barem na jednu pivu. :cheers:Ivan said:ej ljudi, ajmo napraviti mali maiden world sastanak prije samog koncerta,
rainmaker dolazi, mm vjerojatno, likvor je iz zg-a (valjda), trooper možda, stipe gotovo sighurno tamo, a i ja vjerojatno, ima nas za sastančić
MaidenMadness said:da oni svoje meeting imaju uz par boca jeftinog vina tipa ribar
da pokazemo da smo na visem nivou mi cemo piti s kvalitetom - jagermeister
BoBo said:Zato sto sam trenutno 120 km udaljen od Budimpeste, a 260 km od Zagreba.
BoBo said:LOL
Pa sto cu vam ja za meeting? Ne sastajete se zbog mene.
Ivan said:ti si nešto kao marko marulić: on je ''otac hrvatske književnosti'', a ti ''otac hrvatskog dijela maden worlda'' LOL LOL
BoBo said:LOL
Je, to cu ukljuciti u svoj zivotopis ako jednu od najvaznijih stavki. LOL
Ivan said:pa možda ako jednog dana budeš probavo dobiti posao kao pomoćnik steve-a lazarusa, roda ili eventualno caveman-a