Ivan
Active Member
BoBo said:Ako bude bilo snijega ili leda na cestama 100% ne idem. .
ne ideš u budimpeštu ili ne ideš u zg?
BoBo said:Ako bude bilo snijega ili leda na cestama 100% ne idem. .
Iron Domek said:Kolko znam žena od pjevača Helloweena je iz Zadra i baš mi je žao što nisam bio prije kad su bili u Zadru, ali 24.1. najvjerojatnije idem.Pozdrav Zadru, a najviše Zadrankama :wink:
Ivan said:ne ideš u budimpeštu ili ne ideš u zg?
BoBo said:Zagreb ne idem definitivno, ovo drugo ovisi o uvjetima.
Iron Domek said:Kolko znam žena od pjevača Helloweena je iz Zadra i baš mi je žao što nisam bio prije kad su bili u Zadru, ali 24.1. najvjerojatnije idem.Pozdrav Zadru, a najviše Zadrankama :wink:
Jaspel said:Dobro znas. Nisam bio al su mi frendovi pricali (koji ljetuju u Zadru) da ju je lik ZAPROSIO pred svima. Iako ne znam kolko mu mogu vjerovat....
Jaspel said:E, posto sam nov u tim sranjima, moze mi neko objasnit di je najblizi "ducan" dallasa?
Ivan said:mislim da je taj lik pobrkao pjevača helloweena i stipu, stipe je navodno zaprosio curu prije helloweena pred svima na stageu
Iron Domek said:e gle čuo sam da će pregrupa bit neki domaći bend a treba samo prijavit se i dati svoju biografiju i te stvari.tako sam barem čuo.evo prilike hrvatskim neafirmiranim bendovima.GRAB IT!!
MaidenMadness said:ma krasno
proklete razmazene vikingske picke dobiju primal fear mi neke jebene slovence za koje nitko izvan tog parkiralista zvanog dezela nije cuo
jebem ti ja takav tretman :x
MaidenMadness said:ma krasno
proklete razmazene vikingske picke dobiju primal fear mi neke jebene slovence za koje nitko izvan tog parkiralista zvanog dezela nije cuo
jebem ti ja takav tretman :x
pa neka stave 200 kuna ulaznicu ali da imamo primal fear kao predgrupu meni jos bolje jer bi mi onda predgrupa bila napetija od glavne grupe buduci da nikad nisam bio veliki fan helloweenaBoBo said:Njihova je ulaznica mnogo skuplja, posebno u Norveskoj.
MaidenMadness said:pa neka stave 200 kuna ulaznicu ali da imamo primal fear kao predgrupu meni jos bolje jer bi mi onda predgrupa bila napetija od glavne grupe buduci da nikad nisam bio veliki fan helloweena
BoBo said:Vecina je da vidi Helloween za sto manje love.