MaidenMadness
Active Member
kako sam mrzio te spomenare. pogotovo one di si trebao kao nelijepiti svoju sliku :xBoBo said:Ma to s MJ i BG je bilo za ispunjavanje spomenara (jesu li se tako zvali?) an pitanja tipa "Koji ti je najbolji pjevaè" i sl.![]()
kako sam mrzio te spomenare. pogotovo one di si trebao kao nelijepiti svoju sliku :xBoBo said:Ma to s MJ i BG je bilo za ispunjavanje spomenara (jesu li se tako zvali?) an pitanja tipa "Koji ti je najbolji pjevaè" i sl.![]()
MaidenMadness said:kako sam mrzio te spomenare. pogotovo one di si trebao kao nelijepiti svoju sliku :x
BoBo said:To se tebi èini da nitko nije mario. Marilo ih je jednako toliko koliko i za Bruceom.
Ivan said:No Prayer for the dyining je puno lošiji od Virtuala ali je puno prodavaniji samo radi bruca
slazem se.......ali ne shavacm zasto ljudi ne podnose blazea...on je imao dobar glas IMOBoBo said:Nije to bilo toliko zbor odlaska Brucea, nego zbog Blazea. Velika veèina fanova ga jednostavno ne podnosi. Da su izabrali nekoga sliènog Bruceu albumi bi se bolje prodavali.
MaidenMadness said:slazem se.......ali ne shavacm zasto ljudi ne podnose blazea...on je imao dobar glas IMO
Rainmaker_RI said:on ima glas koda se najeo èevapa i piva, a tako i izgleda...
MaidenMadness said:vidis to s turnejama nisam znao. je da je lose pjevao bruceove pjesme, ali jebi ga..nije lagano pjevati tuðe pjesme.
Ivan said:Ma daj nema ŠANSE , Bruce dok je bio su se i kupovali albumi, No Prayer for the dyining ima možda 1 klasiènu Maiden pjesmu a sve druge vuku na ROCK, dok je Virtual Xi imao najmanju prodaju od svih (tak sam èiato) a ima minimalno 4 Odliène pjesme, No Prayer for the dyining je puno lošiji od Virtuala ali je puno prodavaniji samo radi bruca
Cuo sam da su na audicijama namjerno izbjegavali kopije brucea, mislim da bi im se to odbilo od glavu kao što je i Judas Priestu s riperom..BoBo said:Nije to bilo toliko zbor odlaska Brucea, nego zbog Blazea. Velika veèina fanova ga jednostavno ne podnosi. Da su izabrali nekoga sliènog Bruceu albumi bi se bolje prodavali.
CroatianTROOPER said:Cuo sam da su na audicijama namjerno izbjegavali kopije brucea, mislim da bi im se to odbilo od glavu kao što je i Judas Priestu s riperom..
A mislim da je i sam Blaze reako da su ga izabrali jer su htjeli radit nešto novo, nešto drugacije...
BoBo said:Brale, ovo izgleda kao da èitam èlanak o Britney Spears. :wink:
Ivan said:Koje? Zašt?