Rainmaker_RI
Member
i još uz to imaju pun kurac efekata i pedala...
Rainmaker_RI said:i još uz to imaju pun kurac efekata i pedala...
:shock: hm...pa ti oces rec da je za tebe fear of the dark najlošiji album a sevnth son predzadnji ?? ..frrr nevijerovatno, kad bi se mene pitalo po meni je seventh son najbolji metal album svih vremena... :metal:MaidenMadness said:...ali opet mislim da sam jedina osoba na planetu koja misli da su maideni napravili samo jedan losiji album od njega(fear of the dark)
BoBo said:Mislim da je on mislio na SIT.
CroatianTROOPER said:Nevijerovato da èovijek (medness) ima tako loše mišljenje o somewhere in time![]()
Dickinson said:a ovo sve sta se napricali nije bas istina ,, dosta toga je s rock in rio onog cuda sta pricaju iz knjige one o Maidenima run to the hills i s Maiden heavena kliko vidin a ovo drugo je rekla kazala i te neke gluposti u koje ne virujen , ma svak nesto izmislja
:shock: tss, ako vam je somewhere in time jedan od lošijih koji vam je onda najbolji ?? Mislim nezamislivo mi je da je nekom SIT bezvezan album. I mislim da se tears of the dragon uopce nebi uklopila u koncept SIT-a . Zašto vam uopce nevalja somewhere in time ?? :?BoBo said:I ja isto, ako veæ nisi primjetio. LOL
niti jedan album iz maiden ere? :?Ivan said:Nemam pojma zašt ljudima ne valja SIT. Meni je sasvim OK. ali žao mi je što ne izvode Alexandra ili Lonelines Runera u Živo. Pa šta nek iznosu sintisajzer i odsviraju te FENOMENALNE pjesme. P.S. NITI JEDAN ALBUM IZ MAIDEN ERE NIJE LOŠ (meni)
MaidenMadness said:niti jedan album iz maiden ere? :?
Ivan said:Da,a pod Maiden Eru smatram vrijeme od The Number Of The Beast do 7th Son Of The 7th Son
BoBo said:A što je ono izvan "maiden ere"?
Ivan said:Ne znam ali ovo su ipak bile udarne godine
Ivan said:LJUDI OVO MI NITKO NEÆE VJEROVATI. Proèitao sam u jednoj malo starijoj biografiji Dave Murraya sa bivše official stranice da je on napustio školu sa 15 godina i da je on nagovorio Adriana da napusti školu te su osnovali Urchin, a da je prije negošto je poslušao Voodoo Child (part 2) bio SKINHEAD. roðen je u škotsko-irskom braku, aima ženu Tamaru roðenu u Californiji, a kæer Tasha mu imanegdje 12-13 godina. ako neæete ne morate vjerovat ali ovo je ozbiljna stranica na kojoj sam to proèitao.
BoBo said:A što je ono izvan "maiden ere"?