ok thenBoBo said:Ništa. LOL
Ili je fan Samuela Taylora Coleridgea.MaidenMadness said:rekao bi da je autor tog crtica maiden fan![]()
Pa i ja sam s 10 godina reako "Ja ću biti to i to." i onda sam nakon puno godina to i postao. Zatim sam rekao "Ja ću radit to jer mi je to gušt, a ne ono drugo.". To i radim. Još mi samo treba malo više love.Ivan said:Pa Èovjeèe jel vi ne kužite? On Je Znao što hoæe u životu i zato je radio kao raznosivaè mlijeka, a Cijele noæi vježbao. pa iskreno ja ga više volim nego druge on mi je ipak najdraži. A Jel znate da je on odrastao u siromašnoj obitelji?
pa vecina registiranih ne govori hrvatskiIvan said:Ljudi nije li ovo jadno da na svakom forumu razgovaraju samo MaidenMadness i Bobo? PA REGISTRIRANO VAS JE 1993. ODITE V RIT. A Sad Da Doðe IRON MAIDEN svi biste se tam nacrtali. Pa dajte malo probudite ovaj Forum? Bobo I MaidenMadness ja æu bit vaš Treæi Mušketir je MAIDENI NE UMIRU! A Šta Nitko Ne zna Kak je Harris Napisao The NUmber Of The Beast.
Ma odakle vadiš te informacije?Ivan said:Ljudi znate li da se Janick nikad ne priprema za koncert? On Samo izleti van i svira dok se adrian pozorno priprema
Pa Sotona mu je poslao stihove u snu. LOLMaidenMadness said:nemam pojma kako je harris napisao number of the beast![]()
sta se ljudi za koncert inace pripremaju :?Ivan said:Ljudi znate li da se Janick nikad ne priprema za koncert? On Samo izleti van i svira dok se adrian pozorno priprema
slazem se s tobom....jebena stvarIvan said:Tipovi The Number of the beast je nastao dak je steve Kasno Gledao film The Omen i onda je usnuo noænu moru pa kad se probudio je napisao The Number of The Beast. A Stevov je omiljeni album Killers, dok je bruceov Piece Of Mind. Slažete li se samnom da je Revelations Najbolj pjesma Koju je Bruce Sam Napisao?
Uz Powerslave, ako je vezano samo uz Maidene.Ivan said:Slažete li se samnom da je Revelations Najbolj pjesma Koju je Bruce Sam Napisao?
vidio sam samo koncertIvan said:A pa valjda Maiden Madness si gledao Rock in Rio? Pa Koliko se Oni Samo Pripremaju i zagrijavaju.
Da si ti Adrian Smith i da ljetuješ u Hrvatskoj. I nekoga si uzeo da ti prevodi.Ivan said:A mogu li vam odati jednu tajnu a da me zbog tog ne prezirete?
BoBo said:Da si ti Adrian Smith i da ljetuješ u Hrvatskoj. I nekoga si uzeo da ti prevodi.