ok thenBoBo said:Ništa. LOL
MaidenMadness said:rekao bi da je autor tog crtica maiden fan
Ivan said:Pa Èovjeèe jel vi ne kužite? On Je Znao što hoæe u životu i zato je radio kao raznosivaè mlijeka, a Cijele noæi vježbao. pa iskreno ja ga više volim nego druge on mi je ipak najdraži. A Jel znate da je on odrastao u siromašnoj obitelji?
pa vecina registiranih ne govori hrvatskiIvan said:Ljudi nije li ovo jadno da na svakom forumu razgovaraju samo MaidenMadness i Bobo? PA REGISTRIRANO VAS JE 1993. ODITE V RIT. A Sad Da Doðe IRON MAIDEN svi biste se tam nacrtali. Pa dajte malo probudite ovaj Forum? Bobo I MaidenMadness ja æu bit vaš Treæi Mušketir je MAIDENI NE UMIRU! A Šta Nitko Ne zna Kak je Harris Napisao The NUmber Of The Beast.
Ivan said:Ljudi znate li da se Janick nikad ne priprema za koncert? On Samo izleti van i svira dok se adrian pozorno priprema
MaidenMadness said:nemam pojma kako je harris napisao number of the beast
sta se ljudi za koncert inace pripremaju :?Ivan said:Ljudi znate li da se Janick nikad ne priprema za koncert? On Samo izleti van i svira dok se adrian pozorno priprema
slazem se s tobom....jebena stvarIvan said:Tipovi The Number of the beast je nastao dak je steve Kasno Gledao film The Omen i onda je usnuo noænu moru pa kad se probudio je napisao The Number of The Beast. A Stevov je omiljeni album Killers, dok je bruceov Piece Of Mind. Slažete li se samnom da je Revelations Najbolj pjesma Koju je Bruce Sam Napisao?
Ivan said:Slažete li se samnom da je Revelations Najbolj pjesma Koju je Bruce Sam Napisao?
vidio sam samo koncertIvan said:A pa valjda Maiden Madness si gledao Rock in Rio? Pa Koliko se Oni Samo Pripremaju i zagrijavaju.
Ivan said:A mogu li vam odati jednu tajnu a da me zbog tog ne prezirete?
LOL mala sansaBoBo said:Da si ti Adrian Smith i da ljetuješ u Hrvatskoj. I nekoga si uzeo da ti prevodi.