Maiden croatia
Active Member
početna cijena 75kn, ko nudi više
Maiden croatia said:početna cijena 75kn, ko nudi više
BoBo said:Milano je jedan od najboljih DVDa. Kvaliteta slike i zvuka je vrhunska, atmosfera je jedna od najboljih (slusaj publiku za vrijeme Troopera), bio sam tamo i mozes vidjeti kako me izvlace i prvog reda za vrijeme NML (0:52:50).
BoBo said:bio sam tamo i mozes vidjeti kako me izvlace i prvog reda za vrijeme NML (0:52:50).
pa set lista im vecinom bude ista tokom cijele turneje, ali bas doslovno ista...tj. bruceov govor je u 90% slucajeva na svakom koncertu isti...Ivan said:set lista nepromijenjena u 2.5 mjeseca????? :?
CroatianTROOPER said:pa set lista im vecinom bude ista tokom cijele turneje, ali bas doslovno ista...tj. bruceov govor je u 90% slucajeva na svakom koncertu isti...
Ivan said:nemojte ovo shvatit kao da je upereno protiv brucea, ali sam se sada zapitao kako to da kad bruce ima velike glasovne mogućnosti, kako to da nije pokupio neki veći uspjeh sa Sampsonom
Ivan said:nemojte ovo shvatit kao da je upereno protiv brucea, ali sam se sada zapitao kako to da kad bruce ima velike glasovne mogućnosti, kako to da nije pokupio neki veći uspjeh sa Sampsonom
nemoj mi to nabijati na nos :roll:Ivan said::?
da, a MM gotovo 16000