zanimljivosti u vezi Maidena

ljudi ovo možda i nije baš pravi post za zanimljivosti ali ću ga staviti tu,
jutros u 10 sam dobio 5 dvd-a od maidena sa 5 različitih turneja,
sve sam ih odmah ubacio da provjerim rade li svi a i da se odlučim kojeg ću gledat prvog (tj.danas) jer moram ići u školu u bjelovar u 11:45 pa ih ne mogu sve pregledat.
Zbilja nisam ni sanjao kako LOTF može biti dobar live (iskreno sam se čudio kada sam ga prvi put vidio da je na set listi)
i ostatak koncerta je fenomenalan, tek sam pogledao do halllowed pa ne mogu za sad naći niti jedan razočaravajući dio, fenomenalno
HVALA BOBO
:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
(sorry ako se ovo malo čini glup post ali meni je dobivanje 5 dvd-a od maidena jedna od boljih stvari u cijeloj godini)

Milano je jedan od najboljih DVDa. Kvaliteta slike i zvuka je vrhunska, atmosfera je jedna od najboljih (slusaj publiku za vrijeme Troopera), bio sam tamo i mozes vidjeti kako me izvlace i prvog reda za vrijeme NML (0:52:50). :D

BoBo said:
Milano je jedan od najboljih DVDa. Kvaliteta slike i zvuka je vrhunska, atmosfera je jedna od najboljih (slusaj publiku za vrijeme Troopera), bio sam tamo i mozes vidjeti kako me izvlace i prvog reda za vrijeme NML (0:52:50). :D

prošao sam ga na preskokce,
gledao sam cijele jedino, DOD, Paschandale a ostao na dijelove.
nod ranog jutra do kasno navećer nisam kod kuće tako da čekam ovaj vikend :banana:
malo sam gledao onaj koncert sa virtual toura sa blazeom, i sada zapravo sam malo promijenio mišljenje o blazeu.
blaze je dobar ali on nije ni bruce niti je blizu bruce-a,
koliko sam gledao taj koncert sa virtual toura čini mi se da Janick najviše enegije ''troši'' i najviše se trudi IMO jedan od najboljih njegovih koncerata

malo razočaravajuće:
dosada se baš nisam previše sretao sa bootlezima, ali sada kada sam dobio ovaj koncert od Bobe iz essena (nisam ga još pogledao) ali sam primjetio da je set lista identična Rock in riu,
ovaj koncert iz essena je 6.11 a onaj iz ria je 2.5 mjeseca poslije,
set lista nepromijenjena u 2.5 mjeseca????? :?

CroatianTROOPER said:
pa set lista im vecinom bude ista tokom cijele turneje, ali bas doslovno ista...tj. bruceov govor je u 90% slucajeva na svakom koncertu isti...

a i to sam primjetio, samo je malo drugačije izgovorio: A light in the black, or just a fear of the dark.

ima neka priča da je bruce trebao biti komentator na nekom aero gp-u,
možda će i biti, ali čisto sumnjam. mislim da on nije kako je i sam rekao neki veliki zaljubljenik u sport (misli na nogomet, tenis košarku..)
da je ipak veći pobornik knjige

nemojte ovo shvatit kao da je upereno protiv brucea, ali sam se sada zapitao kako to da kad bruce ima velike glasovne mogućnosti, kako to da nije pokupio neki veći uspjeh sa Sampsonom

Ivan said:
nemojte ovo shvatit kao da je upereno protiv brucea, ali sam se sada zapitao kako to da kad bruce ima velike glasovne mogućnosti, kako to da nije pokupio neki veći uspjeh sa Sampsonom

Samsonom.

Ivan said:

Dobra glas nije dovoljan.

Back