Ivan
Active Member
Iron Domek said:E u pravu si Bobo to je to.Nego de reci kako se zoveš?Ja sam Domagoj
ja sam ivan
Iron Domek said:E u pravu si Bobo to je to.Nego de reci kako se zoveš?Ja sam Domagoj
Iron Domek said:oj Ivane pobratime mio..... :edmetal:
Iron Domek said:Tvoje mišljenje al ovo je thread o Maidenima a ne o Thompsonu....Ja sam samo htio reći da si mi prijatelj
Iron Domek said:Ok al pazi jednu stvar on od zadnjih albuma nema ni jednu pjesmu o ratu....
Iron Domek said:Opet ponavljam svako ima svoje mišljenje o njemu ja mislim samo dobro o njemu
hodi na www.maidenfans.com i tamo ces vidjeti veliki gumb maiden commentaryIvan said:da a šta da upišem? metal enciklopedija, ako je to to ja sam to već pročitao?
ako je iron maiden otpjevao losije nego bruce onda majke ti kako je tek taj lose pjevao tu stvarIvan said:vidim da se ova tema počinje gasit, pa evo jedan pokušaj spašavanja.
Bruce nije bio prvi kandidat za zamjenu Paula, 1. je na audiciju k Steve-u i dečkima išao TERRY SLESSER (nisam 100% da sam točno napisao), a s njim su neke pjesme zbilja zvučale odlično, ali za neke je ipak njegov glas bio preblag, tako kažu da je (pjesma) Iron maiden zvučala zbilja loše s njim i onda je ipak steve njemu rekao ne
MaidenMadness said:ako je iron maiden otpjevao losije nego bruce onda majke ti kako je tek taj lose pjevao tu stvar
sta cu se pretvaratiIvan said:ma daj pa sad ispada da tu nitko ne voli bruce-a. pa daj, bar se pretvarajte, please.
bruce, dave, adrian, janick, steve (a i nicko valjda) su Bogovi u mojim očima
MaidenMadness said:sta cu se pretvarati
i nakon sto je pjeva (uz kratku stanku) 13 godina i dalje je nepjeva kako bi se trebala pjevati
daj razmisli kako je onda zvucao prvi put kad ju je pjevao
nema to veze sa time voli li tko brucea ili ne
to su cinjenice
makar je ovo u krivom threaduIvan said:ma bruce meni ima ljepši/jači/muževniji/ (čitaj:bolji) glas nego freddie, i gotovo