zanimljivosti u vezi Maidena

Iron Domek said:
Tvoje mišljenje al ovo je thread o Maidenima a ne o Thompsonu....Ja sam samo htio reći da si mi prijatelj :)

ne namjerno sam napisam ''tomson'' i htio sam pokazat da ne volim tu pjesmu (nadam se da nisam krivo shvaćen)

Thompson je u glazbenom smislu dobar, ali ne i u tekstualnom, jedino one starije pjesme gdje pjeva: "...pusit ce se trava, svirati gitara..." ili "...rock n roll je volio moj caca, rock n roll su slusala mi braca...". Cim pocne o bogu, svetinji i hrvatima, to vec nevalja. Ali ima ljudi koji cu samo culi cavoglave i anicu i onda seru. Al to sam nije bitno. Back to topic. :)

Iron Domek said:
Opet ponavljam svako ima svoje mišljenje o njemu ja mislim samo dobro o njemu

ja ga nisam volio, ne volim ga niti ću ga voljeti.
(ne želim da se sada nastane nekakva svađica radi tomsona, maideni su nemjerljivo bolji i mir)

vidim da se ova tema počinje gasit, pa evo jedan pokušaj spašavanja.
Bruce nije bio prvi kandidat za zamjenu Paula, 1. je na audiciju k Steve-u i dečkima išao TERRY SLESSER (nisam 100% da sam točno napisao), a s njim su neke pjesme zbilja zvučale odlično, ali za neke je ipak njegov glas bio preblag, tako kažu da je (pjesma) Iron maiden zvučala zbilja loše s njim i onda je ipak steve njemu rekao ne

Ivan said:
vidim da se ova tema počinje gasit, pa evo jedan pokušaj spašavanja.
Bruce nije bio prvi kandidat za zamjenu Paula, 1. je na audiciju k Steve-u i dečkima išao TERRY SLESSER (nisam 100% da sam točno napisao), a s njim su neke pjesme zbilja zvučale odlično, ali za neke je ipak njegov glas bio preblag, tako kažu da je (pjesma) Iron maiden zvučala zbilja loše s njim i onda je ipak steve njemu rekao ne
ako je iron maiden otpjevao losije nego bruce onda majke ti kako je tek taj lose pjevao tu stvar :D

MaidenMadness said:
ako je iron maiden otpjevao losije nego bruce onda majke ti kako je tek taj lose pjevao tu stvar :D

ma daj pa sad ispada da tu nitko ne voli bruce-a. pa daj, bar se pretvarajte, please.
bruce, dave, adrian, janick, steve (a i nicko valjda) su Bogovi u mojim očima

Ivan said:
ma daj pa sad ispada da tu nitko ne voli bruce-a. pa daj, bar se pretvarajte, please.
bruce, dave, adrian, janick, steve (a i nicko valjda) su Bogovi u mojim očima
sta cu se pretvarati
i nakon sto je pjeva (uz kratku stanku) 13 godina i dalje je nepjeva kako bi se trebala pjevati
daj razmisli kako je onda zvucao prvi put kad ju je pjevao

nema to veze sa time voli li tko brucea ili ne
to su cinjenice

MaidenMadness said:
sta cu se pretvarati
i nakon sto je pjeva (uz kratku stanku) 13 godina i dalje je nepjeva kako bi se trebala pjevati
daj razmisli kako je onda zvucao prvi put kad ju je pjevao

nema to veze sa time voli li tko brucea ili ne
to su cinjenice

ma bruce meni ima ljepši/jači/muževniji/ (čitaj:bolji) glas nego freddie, i gotovo

Ivan said:
ma bruce meni ima ljepši/jači/muževniji/ (čitaj:bolji) glas nego freddie, i gotovo
makar je ovo u krivom threadu
istina to ti stoji
bruce ima muzevniji glas nego freddie
to je tocno
ali to ne znaci da je bruce bolji vokal od freddie mercurya :wink:

Back