Ivan said:a zna li tko je li treće izdanje mick wallove biografije maidena izišlo u hrvatskom prijevodu???
Ivan said:netko je na onom iron maiden djelu foruma spomenuo da je adrian priznao da je zaboravio solo na alexandru.
ja ne mogu to povjerovat a ni ne mogu naći intervju gdje H govori o tom :|
Maiden croatia said:Kevin Shirley - Maidenov producent je bio glavni light tehničar na turneji Judas Priesta s koje su snimili album Priest live vol 1 i vol 2. Kupio sam neki dan ploču i iznenadio se kad sam pročitao njegovo ime.
BoBo said:Mislim da postoje dva realna razloga. Pjesma je odsvirana u djelovima i konacna verzija za album je sastavljena u studiju. Nikad je nisu odsvirali u komadu. Drugi razlog je tekst pjesme. Bruceu nije dalo ucit tekst napamet, a pogotovo pjevat neke vrlo komplicirane djelove.
Iron Domek said:Jel znate da na netu ima cijela jedna velika enciklopedija o Maidenima
Nemam zapisan link odi na googleIvan said:daj link, možda dosad to nitko od nas nije to pročitao
Iron Domek said:Nemam zapisan link odi na google
Iron Domek said:Napiši Iron Maiden na googleu i izbacit će ti
E u pravu si Bobo to je to.Nego de reci kako se zoveš?Ja sam DomagojBoBo said:Mislis na Iron Maiden Commentary?
Iron Domek said:E u pravu si Bobo to je to.Nego de reci kako se zoveš?Ja sam Domagoj