zanimljivosti u vezi Maidena

netko je na onom iron maiden djelu foruma spomenuo da je adrian priznao da je zaboravio solo na alexandru.
ja ne mogu to povjerovat a ni ne mogu naći intervju gdje H govori o tom :|

Ivan said:
a zna li tko je li treće izdanje mick wallove biografije maidena izišlo u hrvatskom prijevodu???

Ma tko ce gubit vrijeme s prijevodom za par desetaka fanova koji bi je kupili. I tako velika vecina zna engleski.

Ivan said:
netko je na onom iron maiden djelu foruma spomenuo da je adrian priznao da je zaboravio solo na alexandru.
ja ne mogu to povjerovat a ni ne mogu naći intervju gdje H govori o tom :|

Zaboravio je jer ga je zadnji put odsvirao prije 20 godina. Steve je to jednom naveo kao razlog, ali to je samo bio ironicni komentar na milijunto pitanje zasto ga nikad nisu svirali.

Mislim da postoje dva realna razloga. Pjesma je odsvirana u djelovima i konacna verzija za album je sastavljena u studiju. Nikad je nisu odsvirali u komadu. Drugi razlog je tekst pjesme. Bruceu nije dalo ucit tekst napamet, a pogotovo pjevat neke vrlo komplicirane djelove.

Kevin Shirley - Maidenov producent je bio glavni light tehničar na turneji Judas Priesta s koje su snimili album Priest live vol 1 i vol 2. Kupio sam neki dan ploču i iznenadio se kad sam pročitao njegovo ime.

Maiden croatia said:
Kevin Shirley - Maidenov producent je bio glavni light tehničar na turneji Judas Priesta s koje su snimili album Priest live vol 1 i vol 2. Kupio sam neki dan ploču i iznenadio se kad sam pročitao njegovo ime.

Siguran sam da mogu naci jos nekoliko Stipe Jurasa samo u Zadru, a ne na cijelom svijetu.

To nije taj Kevin Shriley. Zasto bi jedan sound engineer i producent bio light tehnicar?

Upravo prošao cijelu riggsovu stranicu ponovo.

FASCINANTNO.

PREPORUČUJEM VAM DA ODMAH ODETE, JER I ONE SLIKE KOJE STE ČESTO VIDJELI OVOG SU PUTA DRUGAČIJE!!!

Naime, i sam Derek rekao je kako ćete ovdje vidjeti slike što sličnije originalu, dakle originalne boje, neke su kao npr No prayer for the dying uvećane za nekoliko centimetara sa strane, pa vidite još neviđenih prizora, a tek ovako gledajući vidite čak nekad poteze kista i tako to, na originalnim slikama. Baš mi je ludo gledat seventh son i ostale omote u originalnim koloritima i nijansama.

a čekaj zna li tko pravi razlog zašto riggs više ne radi s maidenima :?
ili nešto što bi bilo barem djelomično uvjerljivo

BoBo said:
Mislim da postoje dva realna razloga. Pjesma je odsvirana u djelovima i konacna verzija za album je sastavljena u studiju. Nikad je nisu odsvirali u komadu. Drugi razlog je tekst pjesme. Bruceu nije dalo ucit tekst napamet, a pogotovo pjevat neke vrlo komplicirane djelove.

(sad nema ni jedan smajlić koji plješće) ali ovo zaslužuje pljesak, svaka čast, ove neke stvari nisam znao, napokon da čujem nešto o maidenima što mi ne slići na jeftini trač

Back