zanimljivosti u vezi Maidena

Rainmaker_RI said:
The first 100 copies of the Iron Maiden logo were rejected because the 'N' had it's corners shaved into straight lines.

ipak je ovo hrvatski tread pa bi bilo možda bolje da pišemo na hrvatskom, meni osobno ne smeta ( i znam da sam i ja počeo na engleskom) ali ajd već kad smo dobili taj hrvatski thread da i pišemo na hrvatskom,

nemojte se sada uvrijediti, ali barem ja tako smatram?
jer neki ljudi koji nemaju pojma o engleskom a vole čuti ponešto maidenima vole ovo mjesto jer je na hrvatskom.

Zanimljivost:
Daveov tata je bio invalid, i daveovi su bili jako siromašni, njegova mama je radila pola radnog vremena kao čistačica, a kada je dave dobio prve veće novce od gitarijanja (islim da je to bilo 79 s potpisivanjem ugovora) kupio je roditeljima novu kuću. i njegova mam je tamo živjela još i 2000 8 ne znam živi li još) a otac mu je većtada bio pokojni.

Ivan said:
ipak je ovo hrvatski tread pa bi bilo možda bolje da pišemo na hrvatskom, meni osobno ne smeta ( i znam da sam i ja počeo na engleskom) ali ajd već kad smo dobili taj hrvatski thread da i pišemo na hrvatskom,

nemojte se sada uvrijediti, ali barem ja tako smatram?
jer neki ljudi koji nemaju pojma o engleskom a vole čuti ponešto maidenima vole ovo mjesto jer je na hrvatskom.

Imaš pravo, al ovo sam samo na brzinu bio copy/paste jer tolko se razumije i na engleski te 2 recenice.

Rainmaker_RI said:
Imaš pravo, al ovo sam samo na brzinu bio copy/paste jer tolko se razumije i na engleski te 2 recenice.

ok, mislim i ja sam samo copirao onaj malo veći postić, sa maiden fans coma, jednostavno mi ga se nije dalo prevodit

A što govorite na ovo.

Za one koji ne znaju engleski, Maideni namjeravaju uću u Ginessovu knjigu rekorda svirajući koncert na najvećoj visini, niša drugo nego u Avionu i to se svirkom žele upisati u eight-mile klub. A jesu pod starost postali blesavi sto na sat. Baš mi se sviđa ta njihova blesavost...

IRON MAIDEN To Join The Mile High Club?!

According to ContactMusic.com, British metal legends IRON MAIDEN are so keen to get into the next Guinness World Records book, they are considering playing a gig onboard a plane. They would love to break the record for the highest live performance and insist they could easily achieve the feat. Singer BRUCE DICKINSON reveals, "Some day I'd even like to do a gig on board a plane, literally join the eight-mile high club. It's possible, and it would be great to get into the Guinness Book Of Records."

Bullshit. ;)

Nema Harris pametnijeg posla. To je izvuceno iz konteksta iz nekog Bruceovog intervjua.

Maiden croatia said:
A što govorite na ovo.

Za one koji ne znaju engleski, Maideni namjeravaju uću u Ginessovu knjigu rekorda svirajući koncert na najvećoj visini, niša drugo nego u Avionu i to se svirkom žele upisati u eight-mile klub. A jesu pod starost postali blesavi sto na sat. Baš mi se sviđa ta njihova blesavost...

IRON MAIDEN To Join The Mile High Club?!

According to ContactMusic.com, British metal legends IRON MAIDEN are so keen to get into the next Guinness World Records book, they are considering playing a gig onboard a plane. They would love to break the record for the highest live performance and insist they could easily achieve the feat. Singer BRUCE DICKINSON reveals, "Some day I'd even like to do a gig on board a plane, literally join the eight-mile high club. It's possible, and it would be great to get into the Guinness Book Of Records."

:banana: samo će ih par sretnika imati priliku tamo vidjeti uživo, kako bi to bilo dobro.
BTW. jesu li maideni već u guinesovoj knjizi rekorda, ja sam nešto načuo da jesu pa da nisu :roll:

Ivan said:
:banana: samo će ih par sretnika imati priliku tamo vidjeti uživo, kako bi to bilo dobro.
BTW. jesu li maideni već u guinesovoj knjizi rekorda, ja sam nešto načuo da jesu pa da nisu :roll:
jesu, Donnington '88 - najglasniji koncert :D

janick je pao sa stage, samo jednom u životu i to baš na moj 11 rođendan :shock: :roll:

Bruce je na jednom koncertu na give me ed... turneji pao sa gonjeg kata pozornice pored nicka i slozio se ko picka dok je pjevo hallowed be thy name. Nakon toga se samo usto i nastavio: "As the guards march me out to the courtyard..." i cijelo vrijeme dok je trajo koncert je malo šepo, a poslje koncerta je moro ic u bolnicu na pregled.

Za one koji ne čitaju vijesti na www.maidencroatia.tk :oops:

01. Wrathchild

Vocals - Paul Di'Anno (ex-IRON MAIDEN)
Lead Guitar - Alex Skolnick (TESTAMENT)
Guitar - Chris Traynor (HELMET, BUSH)
Bass - Frank Bello (HELMET, ANTHRAX)
Drums - John Tempesta (HELMET, ROB ZOMBIE, TESTAMENT)

02. Flight of Icarus

Vocals – Tim "Ripper" Owens (JUDAS PRIEST, ICED EARTH)
Guitar - Doug Aldrich (WHITESNAKE, DIO)
Bass - Jimmy Bain (DIO, RAINBOW)
Drums - Simon Wright (DIO, AC/DC)

03. Can I Play With Madness

Vocals - Mark Slaughter (SLAUGHTER, VINNIE VINCENT INVASION)
Guitar - Bruce Kulick (KISS, GRAND FUNK RAILROAD)
Bass - Marco Mendoza (WHITESNAKE, THIN LIZZY, TED NUGENT)
Drums - Aynsley Dunbar (DAVID BOWIE, WHITESNAKE)

04. Wasted Years

Vocals - Dee Snider (TWISTED SISTER)
Guitar - George Lynch (DOKKEN, LYNCH MOB)
Bass - Jeff Pilson (DOKKEN, DIO)
Drums - Jason Bonham (UFO, BONHAM)

05. The Evil That Men Do

Vocals - Chris Jericho (WWE wrestler, FOZZY)
Guitar - Paul Gilbert (Mr. BIG, RACER X)
Bass - Mike Inez (ALICE IN CHAINS, OZZY OSBOURNE)
Drums - Brent Fitz (VINCE NEIL, UNION)

06. Run to the Hills

Vocals - Robin McAuley (MSG)
Guitar - Michael Schenker (MSG)
Bass - Tony Franklin (THE FIRM, BLUE MURDER)
Rhythm Guitar - Pete Fletcher (PYGMY LOVE CIRCUS)
Drums - Brian Tichy (BILLY IDOL, OZZY OSBOURNE)

07. The Wickerman

Vocals – Jason Miller (GODHEAD)
Guitar - Scott Ian (ANTHRAX)
Bass - Blasko (ROB ZOMBIE)
Lead Guitar - Ben Moody (EVANESCENCE)
Drums - Ben Graves (MURDERDOLLS)

08. 2 Minutes to Midnite

Vocals - Joe Lynn Turner (DEEP PURPLE, RAINBOW)
Guitar - Richie Kotzen (MR. BIG, POISON)
Bass - Tony Franklin (THE FIRM, BLUE MURDER)
Drums - Chris Slade (AC/DC, THE FIRM)

09. Aces High

Vocals - Jeff Scott Soto (YNGWIE MALMSTEEN, TALISMAN)
Guitar - Nuno Bettencourt (EXTREME)
Bass - Billy Sheehan (MR. BIG, DAVID LEE ROTH)
Drums - Vinny Appice (BLACK SABBATH, DIO)

10. The Trooper

Vocals - Lemmy Kilmister (MOTÖRHEAD)
Bass - Chuck Wright (ALICE COOPER, QUIET RIOT)
Guitar - Phil Campbell (MOTÖRHEAD)
Guitar - Rocky George (FISHBONE, SUICIDAL TENDENCIES)
Drums - Chris Slade (AC/DC)

11. Fear of the Dark

Vocals - TBA
Guitar - Craig Goldy (DIO)
Bass - Rickie Phillips (STYX)
Drums - Mikkey Dee (MOTÖRHEAD, KING DIAMOND)

P.S. Na današnji dan su maideni započeli svoju "Somewhere on tour" turneju prije točno 11 godina. Tada su 10.10. 1986 nastupili u Beogradu, a dan poslije u Zagrebu. Legende kruže da su na tim koncertima jedino tada odsvirane Alexander the Great i Lonelines.....

Znam dvadesetak ljudi koji su na tom koncertu bili, no nekim ih čudom nisam pitao....

Back