Iron Domek
Active Member
zanimljivo........
Rainmaker_RI said:Dave je u jednom casopisu izjavio da je prije tokom turneja znao zarolat koju džombu, al da je sad prestar za to, a na stranici od brucea ima za skinut intervju gdje je bruce priznao da je imo problema sa alkoholom i da su on i ozzy skupa pijancevali, cak je doso i sa bocom pive u studio.
BoBo said:Novi album ce pocinje snimati u ozujku.
Nova turneja pocinje u listopadu s tim da mozda odrade par festivala tijekom ljeta.
BoBo said:Sljedeci history DVD ce sadrzavati sve od Powerslave do Seventh Son.
Izvor: Bruceov interview za brazilski magazin Roadiecrew u prosincu 2005. (http://www.ironmaiden.org/showthread.php?t=75260)
Ivan said:...nicko su sa napili tamo na nekoj feštici na rock in riu
Kao i moja malenkost :wink:Rainmaker_RI said:Ma daj nicko voli popit kio lud, ako si cito njegove dnevnike na sluzbenoj stranici tokom prosle turnje bi vidio da nakon svake svirke oni odu u bar i zalome do ranih jutarnjih sati, svaka druga recenica spominje kako voli dobro crno vino vino.
Iron Domek said:Kao i moja malenkost :wink:
JepRainmaker_RI said:I moje, jebiga to su bubnjari.
Rainmaker_RI said:Ma daj nicko voli popit kio lud, ako si cito njegove dnevnike na sluzbenoj stranici tokom prosle turnje bi vidio da nakon svake svirke oni odu u bar i zalome do ranih jutarnjih sati, svaka druga recenica spominje kako voli dobro crno vino vino.
Ivan said:pa jesam ali isto tako vidiš da volio i dobro pojest.
nisam previše davao tome neku važnost (ne znam zašto možda mi je zvučalo malo kao hvalisanje u stilu: '' al' smo se napili'')
Pa normalno da voli i dobro pojesti kad je ljudina, ko od stijene odvaljen, pa šta misliš kolko on energije potroši poslije koncerta ili svirke treba to sve nadoknaditi.U biti htio sam reći što je veći čovjek to mu više hrane treba..... , znam po sebi isto, recimo kad dođem umoran s treninga pojeo bi pola janjeta da je preda mnomIvan said:pa jesam ali isto tako vidiš da volio i dobro pojest.
nisam previše davao tome neku važnost (ne znam zašto možda mi je zvučalo malo kao hvalisanje u stilu: '' al' smo se napili'')
Ivan said:slobodno mogu reći da mi se nije svidjela,
jedna od najlošijih maiden stranica koje sam ikad vidio.
:?BoBo said:Zadnji put osvjezena prije 6 godina.
Iron Domek said:
nažalostBoBo said:News Date : 03/03/00