zanimljivosti u vezi Maidena

Rainmaker_RI said:
Dave je u jednom casopisu izjavio da je prije tokom turneja znao zarolat koju džombu, al da je sad prestar za to, a na stranici od brucea ima za skinut intervju gdje je bruce priznao da je imo problema sa alkoholom i da su on i ozzy skupa pijancevali, cak je doso i sa bocom pive u studio.

za brucea baš i ne sumnjam, jer sam uvijek tvrdio da mi baš ne izgleda prečisto u godinama između 90 i 94, a dave i nicko su se napili tamo na nekoj feštici na rock in riu

BoBo said:
Novi album ce pocinje snimati u ozujku.

Nova turneja pocinje u listopadu s tim da mozda odrade par festivala tijekom ljeta.

ovaj thread sam i ja davno htio otvorit ali jednu informaciju još malo bolje tražim.
a ovo za album i turneju.
da, čuo sam da će taj mali dio ljetne turneje obuhvatiti veće festival, a set lista bi mogla biti nešto kao na GMETID turneji (nadam se malo promjenjena) ali sa jednom novom stvari

BoBo said:
Sljedeci history DVD ce sadrzavati sve od Powerslave do Seventh Son.

Izvor: Bruceov interview za brazilski magazin Roadiecrew u prosincu 2005. (http://www.ironmaiden.org/showthread.php?t=75260)

pa logično, jer sad će imati puno više za govorit o odlascima:
tako da će 3. biti vjerojatno dokumentarac najviše o janicku, adrianu i bruce, možda ali malo moguće da u 3. ubace blazea.
a 2. history obuhvaća samo 3 albuma jer su to albumi iz golden ere tako da ima dosta stvari za svirat live, a i vidjeli su da je ovo malo glupo tako puno (4) koncerta staviti na jedan dvd, to je gotovo ništa. od svakog po 10 minuta.
a i ne možeš svakih 3-4 godine objaviti dokumentarac kojim čobuhvatiš 4 albuma,
onda publika očekuje da se raspadnete nakon objavljivanja zadnjeg.
što se mene tiče najbolje bi bilo da za svaki album objave po 6-ero satni dokumentarac(nešto poput onoga što su objavili za the number of the beast ali opet duže te drukčije nego metallicin some kind of monster), to bi bilo zakon, ili još bolje za svaku godinu po dokumentarac. tako bi iz prve ruke znali šta se s njima događalo, a ne da moram slušat tračeve i pitati se koji su istiniti, ali i to bi ih bacili na glas kao jako komercijalan bend, dvosjekli mač.ovako već ove stare dokumentarce i službeno objavljene koncerte znam napamet.

Ivan said:
...nicko su sa napili tamo na nekoj feštici na rock in riu

Ma daj nicko voli popit kio lud, ako si cito njegove dnevnike na sluzbenoj stranici tokom prosle turnje bi vidio da nakon svake svirke oni odu u bar i zalome do ranih jutarnjih sati, svaka druga recenica spominje kako voli dobro crno vino vino.

Rainmaker_RI said:
Ma daj nicko voli popit kio lud, ako si cito njegove dnevnike na sluzbenoj stranici tokom prosle turnje bi vidio da nakon svake svirke oni odu u bar i zalome do ranih jutarnjih sati, svaka druga recenica spominje kako voli dobro crno vino vino.
Kao i moja malenkost :wink:

Rainmaker_RI said:

pa jesam ali isto tako vidiš da volio i dobro pojest.
nisam previše davao tome neku važnost (ne znam zašto možda mi je zvučalo malo kao hvalisanje u stilu: '' al' smo se napili'')

Ivan said:
nisam previše davao tome neku važnost (ne znam zašto možda mi je zvučalo malo kao hvalisanje u stilu: '' al' smo se napili'')

Ma nije, voli on popit, isto kao i Janick, jednom kad je na aerodromu prolazio pokraj detekcije metala, onaj strazar mu je reko da smrdi po rakiji (janicku).

Ivan said:
Pa normalno da voli i dobro pojesti kad je ljudina, ko od stijene odvaljen, pa šta misliš kolko on energije potroši poslije koncerta ili svirke treba to sve nadoknaditi.U biti htio sam reći što je veći čovjek to mu više hrane treba..... :D , znam po sebi isto, recimo kad dođem umoran s treninga pojeo bi pola janjeta da je preda mnom :)

Dao sam si malo truda pa sam preveo ovu zanimljivost s The Maiden Commentary.

Nicko McBrain se prvi puta pojavio u spotu Maidena kao bijesni redovnik u spotu "Flight Of Icarus", gdje mu je lice bilo našminkano u plavo i nosio je plašt.
:drum:

ej jel tko zna dolaze li u dallas ovi maiden kalendari?
kak ih vi nabavljate?
hoću ovaj za 2006 :|

Back