zanimljivosti u vezi Maidena

BoBo said:
Zadnji put osvjezena prije 6 godina.
vjerojatno i zato
ne volim nikakoga kritzirat i srat bez veze, ali mi se čini da ima hrpetina ne provjerenih neslužbenih podataka i nekako se maidene prikazuje kao americiziran bend, a ma koliko god oni to htjeli/ ne htjeli nikad to neće bit, makar imali turneju po americi od 200 koncerata, oni imaju nešto što je samo za europu.
ameri mogu biti fanovi ali ne i fanatici, sorry

Amerima je otic na koncert kao obican izlazak subotom, i svi samo bleje, dok su europljani teski fanatici, pjevaju pjesme skupa sa bendovima i bolje dozivljavaju koncerte.

Rainmaker_RI said:
Amerima je otic na koncert kao obican izlazak subotom, i svi samo bleje, dok su europljani teski fanatici, pjevaju pjesme skupa sa bendovima i bolje dozivljavaju koncerte.

dickinsonova rečenica, samo što je on još dodoao za japance :D

Neznam jeli ova prva stranica bila ozbiljno pisana ili je unaprijed zajebancija(sigurno je starija od 5 godina) ali mi je totalna pišurija.

likvor said:
Neznam jeli ova prva stranica bila ozbiljno pisana ili je unaprijed zajebancija(sigurno je starija od 5 godina) ali mi je totalna pišurija.

više bih takvu stranicu očekivao za gunse.
ali ova halfinova mi je zakon, zbilja odlična stranica

Iron Domek said:
ma Japanci nisu metalna nacija (moje mišljenje) :roll:
ma pusti oni su freakovi, ko i svi azijati
kad se oni necega uhvate postave nove granice za freekiness
zamisli samo kakvi bi manowar samo bili da su japanci
bili bi jos nabrijaniji na to metal bratstvo, metal i slicno :err:

MaidenMadness said:
ma pusti oni su freakovi, ko i svi azijati
kad se oni necega uhvate postave nove granice za freekiness
zamisli samo kakvi bi manowar samo bili da su japanci
bili bi jos nabrijaniji na to metal bratstvo, metal i slicno :err:

Ako nista bar je lako uletit u prve redove jer tamo nema guranja. Vjerojatno bi te s cudjenjem gledali sto to radis.

BoBo said:
Ako nista bar je lako uletit u prve redove jer tamo nema guranja. Vjerojatno bi te s cudjenjem gledali sto to radis.
Pa da, je oni su kamikaze, al sve po propisima :) , nego u V.Gorici su mene propisno izgurali LOL

likvor said:
Zašto za gunse?

pa mislim site izgledao kao da ga je radio neki teški fan brucea, a ne toliko maidena, što je tipiično za gunse (a i nirvanu).
kurt cobain je nirvana (po takvim fanovima)
axl rose je guns 'n roses (samo se još poneki fanatik sjeti slasha)

Rainmaker_RI said:
Axl je prije bio ko sta je sad Alexi - mamac za curice od 12-14 godina, ali svaka im cast, obozavam gunse.

ali ajmo natrag na maidene.
ovako, našao sam jedan stratonov intervju (dat ću vam link uskoro) u kojem dennis govori o tome kako je steve oduvijek bio rodova ''beba'' a da je rod ostalim članovima osim stevea zabranio da se druže sa dečkima iz kissa. a i da je najviše rodu smetalo što je dennis u svojoj hotelskoj sobi poslije koncerta znao slušat eaglese ili paula bensona, kako dennis kaže stvari za opuštanje.
malo tamnija strana roda ali i stevea?

Ivan said:
http://metalhaven1.12.forumer.com/a/heavy-26/
ajd pogledajte na ovom site raspravu o maidenima.
za smijat ili za plakat?

To ti je inace ekipa s cmara tako da nije ni cudno.

Back