zanimljivosti u vezi Maidena

Ono glede Dereka ja pregovaram, poslao sam mu mail i čovo je simpatičan. Biti će valjda nešto... sad još nije sigurno, ali čovjek je stvarno izrazio i želju i dobru volju da dođe, a od sad imamo povratne letove lodnod - zagreb za 30 Eura, pa ne bi trebalo biti ni preskupo...

Maiden croatia said:
Ono glede Dereka ja pregovaram, poslao sam mu mail i čovo je simpatičan. Biti će valjda nešto... sad još nije sigurno, ali čovjek je stvarno izrazio i želju i dobru volju da dođe, a od sad imamo povratne letove lodnod - zagreb za 30 Eura, pa ne bi trebalo biti ni preskupo...

Nije 30. To su samo letovi odredjenim danima u tjednu, ako karte kupis dosta prije. Tu nisu ukljucene takse koje su oko 60 eura i prijevoz od i do aerodroma, tako da je realna cijena povratne karte oko 100 eura.

Naravno da je dobro. :)

S Croatia airlines je sigurno oko 400 eura. Samo sam htio da svi oni koji to procitaju da znaju realnu cijenu.

Maiden croatia said:
Ono glede Dereka ja pregovaram, poslao sam mu mail i čovo je simpatičan. Biti će valjda nešto... sad još nije sigurno, ali čovjek je stvarno izrazio i želju i dobru volju da dođe

zbilja bi ga bilo odlično vidjeti (da ne kažem upoznati)

Maiden croatia said:
Tko je Derek?

Gledo sam DVD "The Early days" volume 1, koji se sastoji od 3 dijela.Prvi dio je s Paul Di Annom, a Bruce je na "Live at Hammersmith" i "Live in Dortmund".Live in Dortmundu je dio "World Peace Toura" kolko sam skuzio jer je Bruce u jednom trenutku izvadio plakat i pokazao publici na kojem to pise.Na Live at Hammersmith je Bruce na pocetku pjesme "Revelations" cak svirao gitaru i naravno pjevao, mislim da je to bila 2. pjesma po redu.Sve u svemu DVD je FANTASTIČAN.Postat cu i set listu s koncerata kasnije. :D

Iron Domek said:
Postat cu i set listu s koncerata kasnije. :D

why? pa svi (ili većina) nas je ima na omotu originala,
a i imaš je na masu stranica, kao npr. na official siteu na 7-oj stranici news-a

Back