Ivan
Active Member
MaidenMadness said:the charge of the light brigade verzija iz 1912
MaidenMadness said:the charge of the light brigade verzija iz 1912
jel može neka podrobnija informacija?MaidenMadness said:the charge of the light brigade verzija iz 1912
Maiden croatia said:nema ni dereka riggsa, ni martina bircha
sta se uostalom jasno vidi iz glazbe nakon bruceovog povratkaBoBo said:Imao je svoje uvjete.
normalni studio? zar steveov nije bio ok? bruce nikad nije bio oduševljen bahamimaBoBo said:Znam za dva najvažnija. Producent i normalni studio.
BoBo said:Blaze je dobio otkaz. Vidjelo se da nema ni glazbenog (problemi s pjevanjem starijih pjesama, problemi s upalama grla), a ni financijskog smisla nastaviti s Blazom.
Bilo je i toga. I koliko god da su dobri ta dva albuma, ipak se na jednoj snimci(mislim iz njemačke) u tnotb toliko izmučio samo s početkom da je valjda kilu dobio. A menadžment baš i nije voli Blaze (iako je Steve htio s maidenima napraviti nešto novo kada ga je uzeo) tj. nije im bio baš profitabilan ko Bruce. Tak da jedno s drugim....Ivan said:misliš onda da je on dobio, a ne dao nogu?
ja sam cijelo vrijeme mislio da je on u maidenima bio u sličnoj poziciji kao i james (newstead) u metallici. pa da je na kraju puk'o i otiš'o
Ivan said:misliš onda da je on dobio, a ne dao nogu?
ja sam cijelo vrijeme mislio da je on u maidenima bio u sličnoj poziciji kao i james (newstead) u metallici. pa da je na kraju puk'o i otiš'o
likvor said:Bilo je i toga. I koliko god da su dobri ta dva albuma, ipak se na jednoj snimci(mislim iz njemačke) u tnotb toliko izmučio samo s početkom da je valjda kilu dobio.
Rainmaker_RI said:I nezna nabrijat rulju nego se samo dere COME OOOOOOOOOON, COOOOMEEEEEE OOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!