zanimljivosti u vezi Maidena

Meni se na primjer sviđa što je radio u Sanctuary.

Froooom theeee laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw. :D

I ima previse izrazen onaj engleski naglasak, tou miuntes tou miednight. :D . On je čovjek od čevapa i pive. Al nemam nista protiv njega, njegovi solo albumi su mi ok.

Rainmaker_RI said:
I ima previse izrazen onaj engleski naglasak, tou miuntes tou miednight. :D . On je čovjek od čevapa i pive. Al nemam nista protiv njega, njegovi solo albumi su mi ok.

bruce mi se čak ćini da ima pravilniji engleski, on kao da pokušava pričat bez nekog naglaska ali se ipak čujue da je engleski, ali fora engleski naglasak

rođendan je adriana smitha :banana: :banana: .
(ja sam sevi u glai zabrijao još jučer jer sam cijeli dan imao osječaj kao da je 27 i još sam na mobu imao krivo upisano) sad će ispast da nisam znao kad je rođendan adrianu :oops:

Ivan said:
rođendan je adriana smitha :banana: :banana:
ma srami se LOL hehe....
kad se već priča o blazeu i bruceu, šta mislite tko od njih bolje pjeva Clansmana?
Meni je bruce ipak nekako bolje to otpjevao, a što se live-a tiče ima bolji kontakt s publikom za vrijeme pjesme (npr. RIR)... Blaze mi na tom području jaaako šteka :)

axy said:
ma srami se LOL hehe....

why? :?

axy said:
kad se već priča o blazeu i bruceu, šta mislite tko od njih bolje pjeva Clansmana?

:withstupid: glupo pitanje. mislim, clansman i sign of the cross su na rir, pravi primjer bruceove nadmoći, čisto savršenstvo. a i janickova i bruceova plesna točka na clansmanu je zaaaaaakon
a mislim i da smo o tome nešto pričali baš u ovom threadu (negdje u prvih 30 stranica)

Ivan said:
to je sarkastično rečeno, naravo da se nemaš šta sramit ;)

Ivan said:
:withstupid: glupo pitanje. mislim, clansman i sign of the cross su na rir, pravi primjer bruceove nadmoći, čisto savršenstvo. a i janickova i bruceova plesna točka na clansmanu je zaaaaaakon
a mislim i da smo o tome nešto pričali baš u ovom threadu (negdje u prvih 30 stranica)
ja se slažem s tobom, ali pitam zato jer moj best frend tvrdi suprotno, pa sam htjela vidjet mišljenje drugih ljudi :D :D svađamo se oko toga već dugo vremena pa zato ROFLMAO
btw, jel netko zna kako se zove onaj ples šta je bruce plesao ... baš je ljepo plesao hehe, a nije ni nicko loš :P

axy said:
btw, jel netko zna kako se zove onaj ples šta je bruce plesao ... baš je ljepo plesao hehe, a nije ni nicko loš :P

nemam pojma ne razumijem se baš u plesove, ali liči mi na neki ruski ples :?
nicko je na početku clansmana zaaaakon

Ivan said:
nemam pojma ne razumijem se baš u plesove, ali liči mi na neki ruski ples :?
nicko je na početku clansmana zaaaakon
i ja sam mislila ruski, ukrajinski ili tako nešto ... a baš me zanima ...
nicko dok pleše u svom bubnjarskom carstvu hehe ... spikastično!
Ma nicko i jannick su najveći zafrkanti u bendu ;)
We're blood brothers ...
:suck:

Snake said:
ako se ne varam, u pitanju je kazačok
istina.. pitala sam staru, ona mi je rekla upravo kazačok ... i ostala zaprepaštena da kako dobro bruce pleše.
Još je rekla da je to jednostavnija verzija kazačoka, inače da plesači istodobno sa nogama i ruke nekako pokreću LOL

let's dance ... :banana: :banana:

axy said:
Još je rekla da je to jednostavnija verzija kazačoka, inače da plesači istodobno sa nogama i ruke nekako pokreću LOL
pa kad malo bolje pogledaš vidiš da bruce drži mikrofon (i to na neki samo sebi svojstven totalno zakon način) zato vjerojatno ne radi ništa previše rukama, a janick pleše svirajuć' gitaru, zakooooooooooon
axy said:
Ma nicko i jannick su najveći zafrkanti u bendu
jaNick (jedno N),
ne znam i dave mi se čini fora, a ni adrianove fore nisu loše uopće (tj. dobre su), a ponekad i bruce i steve imaju ok fora, sve u svemu meni su oni svi zakon :oops:

Kakvo zatvaranje?

EDIT: Aha, zatvaranje... Nije kraj svijeta, ali mi se svejedno to ne svidja, u cemu je bio problem, nije mi jasno... Sad ce i ono malo kontakta izmedju benda i fanova nestati, glavno da se otvara Online Club za 10 funti na godinu.

MaidenMadness said:
kontakt izmedju benda i fanova na imbbu?
da bas

ni meni se nije činio neki kontakt ali ipak mi je žao ... :cry:

EDIT: zaboravila sam reći Ivanu thanx na ispravku (ne ovo nije sarkastično) ... a logiku sam imala 5 hehehee
i vidjela sam da bruce drži mikrofon, samo kažem za pravi ples ;)
i jesu svi zafrkanti ali meni najviše leže nicko i janick

Da smanje troskove. Sanctury je u velikoj krizi, a Maideni su jedni od onih koji ce ih izvuci iz govana. Zato i stancaju "Best of", singlove i sl. Pojednostavljeno receno fanovi Maidena ce platiti gubitke kao sto je Kelly Osbourne i sl. ;)

Back