Rainmaker_RI said:I ima previse izrazen onaj engleski naglasak, tou miuntes tou miednight. . On je čovjek od čevapa i pive. Al nemam nista protiv njega, njegovi solo albumi su mi ok.
Ivan said:sad će ispast da nisam znao kad je rođendan adrianu
Rainmaker_RI said:Odi brzo na ispovjed...
ma srami se LOL hehe....Ivan said:rođendan je adriana smitha :banana: :banana:
axy said:ma srami se LOL hehe....
axy said:kad se već priča o blazeu i bruceu, šta mislite tko od njih bolje pjeva Clansmana?
to je sarkastično rečeno, naravo da se nemaš šta sramitIvan said:why? :?
ja se slažem s tobom, ali pitam zato jer moj best frend tvrdi suprotno, pa sam htjela vidjet mišljenje drugih ljudi svađamo se oko toga već dugo vremena pa zato ROFLMAOIvan said::withstupid: glupo pitanje. mislim, clansman i sign of the cross su na rir, pravi primjer bruceove nadmoći, čisto savršenstvo. a i janickova i bruceova plesna točka na clansmanu je zaaaaaakon
a mislim i da smo o tome nešto pričali baš u ovom threadu (negdje u prvih 30 stranica)
axy said:btw, jel netko zna kako se zove onaj ples šta je bruce plesao ... baš je ljepo plesao hehe, a nije ni nicko loš
i ja sam mislila ruski, ukrajinski ili tako nešto ... a baš me zanima ...Ivan said:nemam pojma ne razumijem se baš u plesove, ali liči mi na neki ruski ples :?
nicko je na početku clansmana zaaaakon
istina.. pitala sam staru, ona mi je rekla upravo kazačok ... i ostala zaprepaštena da kako dobro bruce pleše.Snake said:ako se ne varam, u pitanju je kazačok
pa kad malo bolje pogledaš vidiš da bruce drži mikrofon (i to na neki samo sebi svojstven totalno zakon način) zato vjerojatno ne radi ništa previše rukama, a janick pleše svirajuć' gitaru, zakooooooooooonaxy said:Još je rekla da je to jednostavnija verzija kazačoka, inače da plesači istodobno sa nogama i ruke nekako pokreću LOL
jaNick (jedno N),axy said:Ma nicko i jannick su najveći zafrkanti u bendu
kontakt izmedju benda i fanova na imbbu?Gul_Ranek said:Sad ce i ono malo kontakta izmedju benda i fanova nestati, glavno da se otvara Online Club za 10 funti na godinu.
MaidenMadness said:kontakt izmedju benda i fanova na imbbu?
da bas