zanimljivosti u vezi Maidena

Rainmaker_RI said:
http://video.google.com/videoplay?docid=3606290143067807096&q=iron+maiden

Bruce, Janick i Dave u jednom talk showu pijani.
ma daj, pa vidiš koje su to godine, zna se za bruceove probleme s alkoholom, za janicka se sumnjalo, ali dave?

MaidenMadness said:
ne znam da li je vec bilo ali evo jedne zanimljivosti

na pocetku filma spun sa mickey rourkeom i brittany murphy se nalazi jedna jako zanimljiva obrada number of the beasta u izvedbi The Djali Zwan
tko god oni bili

sta je zanimljivo u toj obradi mozda se pitate?
zamislite number of the beast u aukusticnoj verziji sa likom koji pjeva brzinom koja me posjetila na jim morrisona na pocetku the enda tj na onaj dio this is the end....

iskreno, zbilja ne bih volio to čuti

BoBo said:
Italija 1984 ... 22 Cheese Avenue i Run to the Cheese.
:shock:
Maiden croatia said:
Pošto su maideni veliki zajebanti vole mijenjati tekstove u pjesmama na koncertima kada je nešto prigodno.

Tako je u Brave new world Dickinson u Helsinkiju pjevao 21.12.2003

"I have seen many things
Santa Clause playing guitar
Oh my god help me out
I forgot where I are"

Želite li dokaz, samo naprijed...

http://edu.pudasjarvi.fi/~jala/rauta/he ... aclaus.mp3

biser, bisera :shock: :shock: :shock: :shock:

svima koji su željni zanimljivosti vezanih uz maidene preporučam run to the hills biografiju jer sve što trebate i želite znat možete pronać tamo , mislim da je mick wall napravio stvarno genijalan posao pišući ovu knjigu jer kako harris na prvoj stranici već navodi - ovu je knjigu pisao netko dovoljno kompetentan i netko kog maidenovci vole i cijene tako da mislim sve ove ostale stvari su više manje rekla-kazala. nađe sse tu i tamo koja istina al tko to može sve potvrdit , nitko. ja osobno vjerujem samo onome što kaže netko ko je njima bio blizak ili oni sami. neznam kako vi gledate na te stvari al evo sad bum naveo dva solidna linka za neke podatke,zanimljivosti i ostale drangularije

http://ironmaiden.webvis.net/faq2.html
http://www.faqs.org/faqs/music/iron-maiden-faq/part1/

evo , pa uživajte

Ma Blaze jebe mater svima sa svojim solo bendom! Zakon je!

Sto se tice biografije, jednom sam naisao na link na kojem je bila cijela biografija u HTML obliku, ali sam ga izgubio...

Gul_Ranek said:
Ma Blaze jebe mater svima sa svojim solo bendom! Zakon je!

Sto se tice biografije, jednom sam naisao na link na kojem je bila cijela biografija u HTML obliku, ali sam ga izgubio...

BLAZE (bend) je meni isto prva liga.

ma frajer je legenda , da nije bio vokal IM-a i da
nije bio stalno uspoređivan sa najvećim zasigurno bi bio jedan od ONIH vokala al meni je neopisivo drao što je on bio vokal IM-a
jer je lik legenda na stotu, neopisivo cijenim njegove albume
,baš sam jučer jedan cijeli odsvirao dom (x-factor)

Scream for me said:
ma frajer je legenda , da nije bio vokal IM-a i da
nije bio stalno uspoređivan sa najvećim zasigurno bi bio jedan od ONIH vokala al meni je neopisivo drao što je on bio vokal IM-a
jer je lik legenda na stotu, neopisivo cijenim njegove albume
,baš sam jučer jedan cijeli odsvirao dom (x-factor)

Ipak ga malo precjenjujes al svako ima svoj svoj ukus. Pjesme sa x factora i viruala 11 mu pasu ali starije maiden pjesme NIKAKO, pogotovo live.

Rainmaker_RI said:
Ipak ga malo precjenjujes al svako ima svoj svoj ukus. Pjesme sa x factora i viruala 11 mu pasu ali starije maiden pjesme NIKAKO, pogotovo live.

znam stari , teško je pjevat tuđe pjesme
baš sam skinuo neki spot di dickie pjeva futureal
KOMA
teško je jednom pjevaču pjevat pjesme prethodnika

Scream for me said:
teško je jednom pjevaču pjevat pjesme prethodnika

Ovisi. Recimo relfu sheepersu (primal fear) ne bi bio problem pjevat halforda, ili recimo andi deris dosta dobro pjeva pjesme od kiskea.

Rainmaker_RI said:
Ovisi. Recimo relfu sheepersu (primal fear) ne bi bio problem pjevat halforda, ili recimo andi deris dosta dobro pjeva pjesme od kiskea.

pa ne bi bio jer je sheepers sličan pjevač halfordu , on je u biti i trebao bit prvobitna zamjena za halforda pa tako da to nije ništa čudno. deris je svoja klasa pjevača dok recimo blaze nema veze sa dickinsonom. potpuno su različiti stil heavy metal pjevača.
dickie je obilježio iron maiden pa je i teško bilo za očekiuvat da će bayley napravit nešto ekstra neočekivano ili nešto neviđeno jer je sve to prije njega već tatica bruce odradio

Rainmaker_RI said:

Steve nije htio kopiju Brucea, zato je i uzeo totalno drukcijeg pjevaca.

Ja smatram (nemojte me odmah popljuvat) da nijedan čovjek koji stvarno voli maidene i živi za njih ne može mrzit bayleya niti ikog drugog jer oonda ne poštuje harrisov izbor

Scream for me said:
Ja smatram (nemojte me odmah popljuvat) da nijedan čovjek koji stvarno voli maidene i živi za njih ne može mrzit bayleya niti ikog drugog jer oonda ne poštuje harrisov izbor

Nisu samo maideni ti zbog kojih ja zivim. Ali je harris ipak mogo nac nekog ko bi kvalitetnije otpjevo bruceove pjesme uzivo pa makar i 2 oktave nize. :) Nije da ne volim blazea, cak mi je x factor i jedan od najomiljenijih albuma.

ma znam al pazi, di'anno je bio savršen pjevač na prva dva albuma , sirov , rokerski , prljav , ne mogu zamislit ta dva albuma s dickiem , bruce je opet priča za sebe , za njega govore njegovi albumi dosta, ne mogu zamislit nijednog drugog kako pjeva njegove stvari na ploči ali isto tako blaze je bio prigodan za to vrijeme u kojem je bio u maidenima i za te albume kako ih je osmislio harris.
svako vrijeme nosi svoje sa sobom

Back