zanimljivosti u vezi Maidena

Scream for me said:
ma znam al pazi, di'anno je bio savršen pjevač na prva dva albuma , sirov , rokerski , prljav , ne mogu zamislit ta dva albuma s dickiem , bruce je opet priča za sebe , za njega govore njegovi albumi dosta, ne mogu zamislit nijednog drugog kako pjeva njegove stvari na ploči ali isto tako blaze je bio prigodan za to vrijeme u kojem je bio u maidenima i za te albume kako ih je osmislio harris.
svako vrijeme nosi svoje sa sobom

Tako je, i bolje da su se desavale promjene, zato me uzasno nervira kad mi neko dodje i kaze da su sva pjesme od maidena iste. A sta se tice blazea nije ni njemu bilo lako kad je nakon brucea bio svjestan koju odgovornost preuzima i pod kojim pritiscima ce bit.

znaš ko to govori? ekipa koja je čula best of najviše ili samo dve-tri pjesme , eto tko.
blaze je čim je dolazio u maiden znao kolku će količini "govana" morat primit po sebi što će sve morat slušat od strane onih koji misle da je dickinson bog.
al ja ipak na kraju krajeva mislim da je odradio decent job i obilježio jednu eru mayidena s kojom bi se trebali ponosit . that's my opinion

Scream for me said:
al ja ipak na kraju krajeva mislim da je odradio decent job i obilježio jednu eru mayidena s kojom bi se trebali ponosit . that's my opinion

and your opinion is good. :)

(ne da mi se nikoga citirat)

ja mislim (kao što sam rekao već masu puta) da je blaze ok, meni je čak i bolji u nekim stvarima od paula, ali za njegovog vremena mi se ne sviđa kako se nicko ponašao prema njemu, ato da bruce nije dobro otpjevao futureal mislim da se ne treba uopće spominjati jer masu pjesmama je otpjevao puno bolja. i da, definitivno je bruce bolji ali to ne znači da je blaze blizu lošega

Ivan said:
(ne da mi se nikoga citirat)

ja mislim (kao što sam rekao već masu puta) da je blaze ok, meni je čak i bolji u nekim stvarima od paula, ali za njegovog vremena mi se ne sviđa kako se nicko ponašao prema njemu, ato da bruce nije dobro otpjevao futureal mislim da se ne treba uopće spominjati jer masu pjesmama je otpjevao puno bolja. i da, definitivno je bruce bolji ali to ne znači da je blaze blizu lošega

to sam spomenuo sam zbog toga što vidim da ljudi konstanto govore kako bayley jedini nezna tuđe pjesme pjevat , mislim istina je da ne može on pjevat dickinsona kako treba ali je isto tako istina da ni dickinson nije baš MR.PERFECT , kuiš?

Naravno da svakome bolje leže pjesme koje je sam otpjevao, nego prethodnikove pjesme koje mora otpjevati. Tu je pitanje samog vokala, ali i pritiska zbog želje da se, ako već ne nadmaši, barem dostigne uspjeh prethodnika.
Glupo je (i jaaaako NISKO) pljuvati na blazea ili bilo koga zato jer neku npr. Bruceovu pjesme ne može otpjevat dobro kao on. Naravno da ne može, pogotovo pjesme za koje je bruce i napisao riječi - jer one izražavaju emotivno stanje, a takve pjesme može uistinu DOBRO otpjevati samo onaj tko ih je napisao jer zna koje je osjećaje htio izrazit tom pjesmom i može se u nju totalno uživjeti i dati sve od sebe toj izvedbi.
Uglavnom, Isto tako postoje Blazeove pjesme koje bruce ne može skinut dobro... pa šta?
Svaki od njih obilježava jednu eru Maidena, i svaki od njih je u toj eri odradio dobar posao. Inače ih nebi ni uzeo Harris. To šta ja preferiram Dickinsona ne znači da mi ostali ne valjaju. e. :suck: ROFLMAO

BTW, BLAZE (grupa) je super!!!

Scream for me said:
to sam spomenuo sam zbog toga što vidim da ljudi konstanto govore kako bayley jedini nezna tuđe pjesme pjevat , mislim istina je da ne može on pjevat dickinsona kako treba ali je isto tako istina da ni dickinson nije baš MR.PERFECT , kuiš?
pa ok, ima i on mana, ali je vokalno jači od blazea i mir. (time ne podcjenjujem blazea, nego konstantiram) naravno scenski nastupi su im ne mjerljivi tako da bruce si može dopustiti koju sičušnu greškicu u pjevanju blazeovih stvari, jer on će to pokriti fenomenalnim scenskim nastupom

Ivan said:
pa ok, ima i on mana, ali je vokalno jači od blazea i mir. (time ne podcjenjujem blazea, nego konstantiram) naravno scenski nastupi su im ne mjerljivi tako da bruce si može dopustiti koju sičušnu greškicu u pjevanju blazeovih stvari, jer on će to pokriti fenomenalnim scenskim nastupom

pa ja cijelo vrijeme govorim da je dickinson car , mislim vokalno najbolji pjevač . najviše ga cijenim jer može jako dobro izmjenjivat intonacije i stil pjevanja. stvarno može svako vrstu muzike pjevat , imam doma jazz verziju bring your daughter..to the slaughter i moram reć da nikad ne bi ni pomislio da to dickie pjeva.

Scream for me said:
pa ja cijelo vrijeme govorim da je dickinson car , mislim vokalno najbolji pjevač . najviše ga cijenim jer može jako dobro izmjenjivat intonacije i stil pjevanja. stvarno može svako vrstu muzike pjevat , imam doma jazz verziju bring your daughter..to the slaughter i moram reć da nikad ne bi ni pomislio da to dickie pjeva.
jazz verziju? a kako to zvuči?
baš bi htjela čut
već zamišljam brucea onako u zagušljivom i zadimljenom baru u odjelcu hehe

Scream for me said:
imam doma jazz verziju bring your daughter..to the slaughter i moram reć da nikad ne bi ni pomislio da to dickie pjeva.

Nikad čuo da to postoji. I want it. :)

Ivan said:
slažem se, i za mene isto.

@scream for me,si ti siguran da bruce pjeva?

evo pošto sam ja jedno dobro dijete :) uploadao sam vam pa samo prosudite , opće poznato je da bruce ima glas za stvarno više vrsti muzike a ne samo za metal

http://rapidshare.de/files/16866577/Bri ... _.mp3.html
imam ja još njegovih rariteta pa ako netko želi spržit ću mu jer mi se ne da više uploadavat , ovo sma uploadao da vidite da ne kenjkam :wink:

znam , čuo sam ga al meni se čini da on to pjeva , a dobro možda i ne ali interesantno zvuči u svakom slučaju
al ja dam ruku u vatru da to on pjeva jer kaže let's do it i zvuči mi na momente ko bruce posebno kad malo zavija , ma to je dickie :wink:

evo jučer sam nabavio sljedeće bendove , vjerujem da ćže mnogi od vas znat za njih:

a.s.a.p.
gomagog
white spirit
more
psycho motel

rado bi to podijelio s drugima koji ovo nemaju jer to valja imati u svojoj kolekciji
:wink: :wink:

Back