zanimljivosti u vezi Maidena

pitanje:
šta znači na Live after death coveru ono što piše na nadgrobnoj ploči.
Piše Edward T.H.
što znači T.H.?
i sjećam se da je prije bio negdje na netu kviz o maidenima i bilo je hrpa pitanja i na sva sam znao odgovor osim a pitanje:
Kako se zove maskota Iron Maidena:
A)Edward
B)Eddie
C)Ed
ja bih rekao B ali nisam 100% :oops: moram priznati

nemoj misliti da sam te htio provjerivati nego me čisto zanimalo kako si to odmah znao. evo moram priznati da nisam to znao da je eddie the head.

sorry, krivo sam rekao Dod je u Londonu sniman, to je sigurno, ali zašto je BNW u parizu?
to je ''ni vrit ni mimo'' kao da su doma ali nisu.
bahami ili London (bilo gdje u Londonu), IMO najbolje

Janick je rekao da je u Jugoslaviji naučio važnu lekciju od Ian gillana, koji mu je kad su imali ozbiljnih tehničkih problema , janick ga je pitao što da rade? kako će? a Ian mu je rekao da će održat koncert što je moguće bolje i janick sad kaže da mu je to jedna od važnijih životnih lekcija.

@ IVAN
Iron Maiden
.......
-na glasu kao nepredvidiv bend na live nastupima uoći kojih često organizirajunatječaje za fanove. Na jednom se koncertu tako birali metal miss i kada je jedna kandidatkinja došla na pozornicu, Bruce Dickinson je strgnuo s nje ionako sičušni badić, pa je ostala gola pred 10-ak tisuća ljudi. Slično je prošao i Ross Halfin na koncertu u Texasu, kojeg su članovi benda za vrijeme nastupa na silu odveli na pozornicu, skinuli dogola, slikali ga i poslije fotke polsali u novine.

izvor: časopis OK, 6 mjesec 2003 godine

kažete da ga je tužila? hehehe :evil:
ne slažem se baš s tvrdnjom da joj je to trebala biti čast :? :roll:
da je to meni napravio, skinula bi i ja njega pa bimo vidjeli tko će koga tužit buhaha :evil: :suck:

axy said:
kažete da ga je tužila? hehehe :evil:
ne slažem se baš s tvrdnjom da joj je to trebala biti čast :? :roll:
da je to meni napravio, skinula bi i ja njega pa bimo vidjeli tko će koga tužit buhaha :evil: :suck:

on tebe :?

Ivan said:
ma ne bi si to maideni dopustili, oni to obave u backstageu,
valjda :err:
valjda??? :shock: :roll: hmm sad ste me strenuli neznam više da li želim taj pass .... just kidding :suck: :suck: (ali ne zobg jebačine)!!!!
whatever ... ;)
LOL anyway nebi mu bilo sejno da ga netko skine na stejđu pred ljudima ... kladim se :D :D

we'll wait and see ... možda ga netko i skine ... IMAGINE!!!! :suck:

axy said:
valjda??? :shock: :roll: hmm sad ste me strenuli neznam više da li želim taj pass .... just kidding :suck: :suck: (ali ne zobg jebačine)!!!!
whatever ... ;)
LOL anyway nebi mu bilo sejno da ga netko skine na stejđu pred ljudima ... kladim se :D :D

we'll wait and see ... možda ga netko i skine ... IMAGINE!!!! :suck:

mislim da njemu to ne bi predstavljalo neki problem, pa imaš masu slika gdje ti on i ostali članovi benda su goli ili polugoli, a imaš i onu sliku pod tušem gdje je samo on gol ( i pokriven rukom). mislim da bi on vjerojatno nastavio pjesmu

Back