zanimljivosti u vezi Maidena

axy said:
bi rekao moj prof iz povijesti: NONSENSE!
ovo više ni ne iznenađuje...
svake godine iste glasine...
:x

btw, Ivane, ako te strah njihova raspada, onda ajde s nama na konc pa možeš reći da si bio na zadnjem. bez grižnje savjesti buhahaha :suck:

dabogda nikad više ne izgovorila to u kontekstu mejdena

Ivan said:
ok, bravo, a iznam da je blaze bio dio maidena
i o čemu ste pričali, dojmovi, daj reci nešto tak' da ne moram "čupat" iz tebe
nismo nesto dugo naklapali, par rijeci razmijenili posto sam bio pred odlaskom za Mostar nazad.... upitao ga za dojmove o Splitu, ima li namjere u BiH dolazit, jel mu bio naporan rad na zadnjem albumu..... vise se ni ne sjecam pola stvari te veceri

Scream for me said:
dabogda nikad više ne izgovorila to u kontekstu mejdena
to je bila sprdancija ..
inače se u potpunosti slažem s tvojom izjavom ..

btw, Steve Harris je bio na HRT2 :shock: sada pred pola sata u emisiji "Na rubu nogometa" ... Rekao je da obožava Bilića :D i da ima njegov dres. :oops: Heeh... i da, nešto šta nisam uspjela čuti, da on i neki član Stonesa navijaju za Hrvatsku ili tako nešto?? Za ovo zadnje me nemojte uzet na riječ jer nisam čula cijeli razgovor s njim.

:suck:

axy said:
to je bila sprdancija ..
inače se u potpunosti slažem s tvojom izjavom ..

btw, Steve Harris je bio na HRT2 :shock: sada pred pola sata u emisiji "Na rubu nogometa" ... Rekao je da obožava Bilića :D i da ima njegov dres. :oops: Heeh... i da, nešto šta nisam uspjela čuti, da on i neki član Stonesa navijaju za Hrvatsku ili tako nešto?? Za ovo zadnje me nemojte uzet na riječ jer nisam čula cijeli razgovor s njim.

moj stari zna bilića i ja ga znam , žicat ću ga za neki potpis ili posvetu od 'arrya 8)

axy said:
..

Ma to je bilo već par puta na tv-u, i ja sam to sad ponovno vidio, zadnji put su taj isječak pustili u špici i bobo je o tome otvorio ovdje temu, samo što su sada pustili i dio gdje je steve rekao da je njegov sin bio nekakav zabavljač na utakmici west hama, a i da se onda upoznao sa bilićem i da ima njegov potpisani dres doma. A ovo za rolling stonese su navodili neke rockere koji su ''ludi'' za nogometom, pa su naveli keitha i micka.
@axy vjeruj mi da ću dati sve od sebe da se pojavim u milanu, iako će biti jako teško

a taj intervju ti je prvi puit pušten u emisiji ive gačić pod imenom 17.6.03 oko 23h, za vrijeme koncerta i naravno da su pustili samo onaj dio ako i jučer kada su se orile 6-ice

Ivan said:
Ma to je bilo već par puta na tv-u, i ja sam to sad ponovno vidio, zadnji put su taj isječak pustili u špici i bobo je o tome otvorio ovdje temu,
...
a taj intervju ti je prvi puit pušten u emisiji ive gačić pod imenom 17.6.03 oko 23h, za vrijeme koncerta i naravno da su pustili samo onaj dio ako i jučer kada su se orile 6-ice

aha. ja prvi put vidjela... :D

Ivan said:
Ma to je bilo već par puta na tv-u, i ja sam to sad ponovno vidio, zadnji put su taj isječak pustili u špici i bobo je o tome otvorio ovdje temu, samo što su sada pustili i dio gdje je steve rekao da je njegov sin bio nekakav zabavljač na utakmici west hama, a i da se onda upoznao sa bilićem i da ima njegov potpisani dres doma. A ovo za rolling stonese su navodili neke rockere koji su ''ludi'' za nogometom, pa su naveli keitha i micka.
@axy vjeruj mi da ću dati sve od sebe da se pojavim u milanu, iako će biti jako teško

i rekao je da mu ga je poklonio jedan fan (ja) i da mu u sobi visi na zidu...

kako sam tada bio ponosan kad je to bilo na hrt...

Maiden croatia said:
i rekao je da mu ga je poklonio jedan fan (ja) i da mu u sobi visi na zidu...

kako sam tada bio ponosan kad je to bilo na hrt...

e to je tako B-R-U-T-A-L-N-O!!!!!

Btw. vidjeh te na vjeruj u ljubav ... svaka čast man ;)

Koliko sam ja upoznat sa svime time (pisalo je sve na njegovom blogu), on je neku svoju curu zaprosio pred publikom prvog MMS-a (necu se upustati u nagadjanja oko brojnosti publike), pa je ona pristala, ali je par dana kasnije odustala, pa je nasla novog decka koji je prijetio Stipi da je ostavi na miru, sto mu je i ona uostalom govorila... Tako nesto...

ovaj topic je o maidenima kao i cijeli forum a ne o privatnom životu njegovih članova , stoga je glupo govorit o tome a ako on odluči da se izjasni onda neka sam napiše što je bilo i kako

Hvala postovanom kolegi zastupniku BoBotu na ispravku netocnog navoda. Kolegi zastupniku Ivanu (takodjer postovanom, naravno) porucujem da je to Stipe sam govorio po svom blogu i na ostalim mjestima, tako da je postala stvar poznata siroj javnosti. :D

Gul_Ranek said:
Hvala postovanom kolegi zastupniku BoBotu na ispravku netocnog navoda. Kolegi zastupniku Ivanu (takodjer postovanom, naravno) porucujem da je to Stipe sam govorio po svom blogu i na ostalim mjestima, tako da je postala stvar poznata siroj javnosti. :D

:shock: e jesi lud bokte e :D
za u sabor definitivno ... vote for gul_ranek

Back