zanimljivosti u vezi Maidena

Ivan said:
mislim da njemu to ne bi predstavljalo neki problem, pa imaš masu slika gdje ti on i ostali članovi benda su goli ili polugoli, a imaš i onu sliku pod tušem gdje je samo on gol ( i pokriven rukom). mislim da bi on vjerojatno nastavio pjesmu
i know... ali ipak ne bi mu bilo sejno ,... pa nikom ne bi bilo sejno ;)
nije ni bruce SVEMOGUĆI BRUCE lol

ps. a ako bi već netko trebao biti gol, ja bi htjela adriana vidjet!

išao malo na stranicu west ham uniteda, registrirao se, otvorio mail sa njihovom domenom i doznao:

Year Formed:
1895 as Thames Iron Works FC
1900 as West Ham United FC

Turned Professional:
1898 as Thames Iron Works FC

Limited Company:
1900

Former Name:
Thames Iron Works FC (1895-1900)

A pazi sad ovo.....

Club Nicknames:
'Irons' or 'Hammers'

Imali su samo 10 predsjednika od 1895!!!!!! U hrvatskoj je to nemoguće...

Managers since 1902:
1902-32 Syd King
1932-50 Charlie Paynter
1950-61 Ted Fenton
1961-77 Ron Greenwood
1977-89 John Lyall
1989-90 Lou Macari
1990-94 Billy Bonds
1994-2001 Harry Redknapp
2001-03 Glenn Roeder
2003- Alan Pardew

A onda ovo...

The origins of "Up the Hammers" and "Come on you Irons" can, of course, be traced back to the foundations of the Victorian predecessors of West Ham United FC. Thames Iron Works FC was named after the Company whose employees were its first players, and its links with the daily involvement in the shipbuilding industry, foundries and associated trades on which they relied for their wages. So, the symbolism of a pair of shipbuilder's crossed hammers, which once was the very simple motif that became the crest, that decorated the players shirts through many decades was born in those early years.

i tako dalje...

Pitam se... ima li ime grupe ikakve veze sa svim ovim :evil: :twisted:

Steve je bio član juniora u Wast Hamu prije nego je počeo s muzikom :suck:
that's why iron, and why maiden?
LMAO LMAO LOL

axy said:
Steve je bio član juniora u Wast Hamu prije nego je počeo s muzikom :suck:
that's why iron, and why maiden?
LMAO LMAO LOL

steve harris je legenda i u svemu ja uvijek pobijeđivao jer je takav - BORAC :)

pa na kraju krajeva pogledajte i ono ne znam kako se zove onaj dio koji se stavlja preko leđa da mu '' ne ispadne'' bass. to mu je napravljeno od west hamovog šala

May 9
Woke up this morning to several messages from a happy (drunk) Kevin Shirley. They'd been left at 2am. The Caveman was letting me know he'd finished a new Iron Maiden extra track called The Hunt For Red October. It's about a submarine (really, I'd never have guessed) and it's forty-nine minutes long. It's sung in Russian and English. He then proceeds to sing me most of the lyrics, including the bits in Russian, in a Waltzing Matilda voice. 'I'm not allowed to post this on the Maiden site, I've been censored by the band's communist management. I recorded some of it in the bath - I used cold water so you get a real feel of being in the Bering Sea...' His message then cuts off...

I rang him this morning - he didn't pick up the phone. Wonder how he's feeling...

ovo je affraidtoshooteddie stavio na iron maiden dio foruma, pročitajte :banana:
zaaaaaaaaaaakkkooooooon
samo se nadam da je ta pjesma među onima ( a čini mi se da je) koje će biti na a- strani jer mislim da ju nisu mogli obradit od nekoga.
to je sa ross halfinove stranice

ne znam to sam ja pročitao, a nije ni to nemoguće, ako ova pjesma traje 49 minuta, još ima 20 minuta za ostale pjesme, iako sumnjam da će biti tako. čini mi se kao da je ross to rekao u stilu duga je do bola.

Scream for me said:
49 minuta , gluposti čiste , to mu je vjerojatno poslužilo kao nekakva hiperbola LOL

vjerojatno je to rekao zato da bi nam dao dojam da je pjesma jako duga, ali sumnjam da bi maideni takvo šta snimali. to je više us tilu manowara, pa ona njihova achiles, agony & ectasy traje 28 minuta ali je čisto trošenje vremena na nekim djelovima, što se ne može reći za the rime of the ancient mariner

ili kao allman brothers band , čovjeće , album traje sat vremena a samo mountain jam traje više od pol sata LOL

ok, znam da je vas 90% ovo već pročitalo ali sam čekao i nitko namjerno ne piše o tome, e pa ja znam da će ovo pokrenuti lavinu kritika ali mislim da se treba prokomentirati

Iron Maiden Ends....??? as Announced yesterday on the radio 22-May-2006 6:53 pm

Last sunday night on ¨Tiempos Violentos¨ the heavy metal show of the Rock and Pop Radio (The most important rock radio in Argentina and in other Latinamerican Countries) the host (Gustavo Olmedo) announce a possible end of Iron Maiden after this year-next year world tour.

Obviously a lot of e-mails arrived to his show to ask for further details about the news, or about the source, but he said nothing.
The CIE/Rock and Pop Radio GROUP is the promoter for the biggest rock acts in Argentina, Chile and Mexico.
Tiempos violentos, was the 1st one to announce the reunion with Dickinson, and the departure of Blaze Bayley.
-

ma to je najobicnija glasina.... znas i sam da svake godine lansiraju nakve glasine o Maidenu..... nemas se za sta brinuti...... Kad-tad ce prestati svirati, jebiga, nista ne traje vjecno. Kada prestanu svirati, sa ponosom cemo moci reci da smo zivjeli u eri najveceg benda svih vremena, i da su neki od nas (ukljucujuci i mene) imali tu cast da ih upoznaju...... evo ti i quote jednog postera koji je citirao Brucea:

Bruce said that "unless something terrible happens, Maiden will be around until at least 2012."

Snake said:
ma to je najobicnija glasina.... znas i sam da svake godine lansiraju nakve glasine o Maidenu..... nemas se za sta brinuti...... Kad-tad ce prestati svirati, jebiga, nista ne traje vjecno. Kada prestanu svirati, sa ponosom cemo moci reci da smo zivjeli u eri najveceg benda svih vremena, i da su neki od nas (ukljucujuci i mene) imali tu cast da ih upoznaju...... evo ti i quote jednog postera koji je citirao Brucea:

Bruce said that "unless something terrible happens, Maiden will be around until at least 2012."

ma to sam pročitao, ali mi je ipak bio najbolji jedan lik iz argentine koji je rekao da je ovaj lik koji je to izjavio obični muljator i da je već imao par velikih laži uključujući nedolazak purplea.
ali jedino što mi je malo čudno da se zapitam je kud im se toliko žuri sa history dijelovima, to mi je jedino bilo
@snake: ti si ih baš upoznao? daj pričaj

Snake said:
ne njih konkretno, Blazea da, na koncertu u Splitu, a on je takodjer bio dio Maidena ;)

ok, bravo, a iznam da je blaze bio dio maidena
i o čemu ste pričali, dojmovi, daj reci nešto tak' da ne moram "čupat" iz tebe

Ivan said:
ok, znam da je vas 90% ovo već pročitalo ali sam čekao i nitko namjerno ne piše o tome, e pa ja znam da će ovo pokrenuti lavinu kritika ali mislim da se treba prokomentirati

Iron Maiden Ends....??? as Announced yesterday on the radio 22-May-2006 6:53 pm

Last sunday night on ¨Tiempos Violentos¨ the heavy metal show of the Rock and Pop Radio (The most important rock radio in Argentina and in other Latinamerican Countries) the host (Gustavo Olmedo) announce a possible end of Iron Maiden after this year-next year world tour.

Obviously a lot of e-mails arrived to his show to ask for further details about the news, or about the source, but he said nothing.
The CIE/Rock and Pop Radio GROUP is the promoter for the biggest rock acts in Argentina, Chile and Mexico.
Tiempos violentos, was the 1st one to announce the reunion with Dickinson, and the departure of Blaze Bayley.
-

bi rekao moj prof iz povijesti: NONSENSE!
ovo više ni ne iznenađuje...
svake godine iste glasine...
:x

btw, Ivane, ako te strah njihova raspada, onda ajde s nama na konc pa možeš reći da si bio na zadnjem. bez grižnje savjesti buhahaha :suck:

Back