Gul_Ranek said:Dok ne diplomiras, bring it on!
mislim da si mislio na scream for me, jer je on imao komentar, a ne ja.Gul_Ranek said:. Kolegi zastupniku Ivanu (takodjer postovanom, naravno) porucujem da je to Stipe sam govorio po svom blogu i na ostalim mjestima, tako da je postala stvar poznata siroj javnosti.
Ivan said:mislim da si mislio na scream for me, jer je on imao komentar, a ne ja.
Ivan said:FREDERIK
Rainmaker_RI said:LOL LOL LOL LOL LOL , a Nicko se zove Henry Richard McBrain
Ivan said:ne nego MICHAEL HENRY
henry mu je srednje ime
btw Steve PERCY Harris
Janick Robert Gers
David Michael Murray
Paul Andrews Di'Anno
Bayley Cook (Blaze Bayley)
i već opće poznato Bruce Paul Dickinson
da stephen mu je original, ali steve se podrazumijeva pod skraćenicu, isto kao što nisam pisao za dave David :wink:Scream for me said:Stephen :wink:
Ivan said:bruce se vjenčao sa svojom 2. ženom Paddy 1990 i s njom ima 3 djece
a please ako mi tko može dati link za skinuti ono kad su maideni bili došli pijani na njemačku televiziju navodno
Scream for me said:enjoy mate!!
na švedskoj televiziju su btw. :wink:
da, piše da je nanjemačkoj ali je na švedskoj, baš sam to pogledao, čovječe dave nije pisnuo ni riječ ali mi je bilo zakon kako je bruce svirao na ustima, ali su pijani, on i janick si non-stop upadaju u riječ, to je buka u talk showuScream for me said:
Ivan said:da stephen mu je original, ali steve se podrazumijeva pod skraćenicu, isto kao što nisam pisao za dave David :wink:
pogledajte ovaj link:
http://www.godscare.net/witness/Iron%20Maiden.htm
Maiden croatia said:to ti je ko što sam ja Stijepan, a zovu me Stipe.... nekao slično, samo u engleskoj verziji...
Ivan said:(sorry nije mi se dalo prevoditi)
Also on the Piece of Mind album, renowned author Frank Herbert came into conflict with the band when they wanted to record a song named after the book Dune. Not only did Herbert refuse to allow the song to be called "Dune", he also refused to allow a spoken quotation from the book to appear as the track's intro. Bass player Steve Harris's request was met with a stern reply from the agent: "No. Because Frank Herbert doesn't like rock bands, particularly heavy rock bands, and especially rock bands like Iron Maiden". This statement was backed up with a legal threat, and eventually the song was renamed "To Tame A Land" and released in 1983.