Ivan said:ne, ne kažem ja ništa protiv tebe.
ma znaaam :wink: nhf mate! :wink:
Ivan said:ne, ne kažem ja ništa protiv tebe.
Scream for me said:al steveovi prvi bendovi (albumi) su
jethro tull - stand up
genesis - foxtrot
nektar
i navodi ih kao uzore uz ufo, free , the who
Scream for me said:da , istina ufo je predobra grupa , phenomenon uffff , predobar album a bruce je kolko ja znam i dalje zaluđen purpleovcima a steve danas voli posluša type o negative kolko mi je poznato uz ove stare bendove naravno al nađe se tu svega kako on sam kaže, nema ni vremena previše slušat muziku veli
daIvan said:ali naravno i veliki je fan Queen S-a, a Adrianu je Biohazzard dobar bend
Scream for me said:da
samo ispravka , BIOHAZARD :wink:
Ivan said:ok, sorry ne slušam ih tak da ne znam :wink:
Scream for me said:ni ja da budem iskren LOL
Scream for me said:ja niti neznam nijedan njihov album moram priznat , znam kak izgledaju i kak otprilike zvuče pa ih i nisam previše preferirao
izbace ih na maidenfans.com portalu cim ih Kevin objavi na IMBBuGul_Ranek said:Eto, svakom svoje - meni se posebno ne svidja onaj dio sa Steveovim back vokalima :|
BTW, Snake, odakle nabavljas ove dnevnike prije nego sto ih Caveman stavi na svoj site?
Gul_Ranek said:Eto, svakom svoje - meni se posebno ne svidja onaj dio sa Steveovim back vokalima :|
Ivan said:ovo zbilja dobro zvuči, samo što mi se čini da je to Bruce dosta brzo otpjevao. stvar rutine?a nitko nije komentirao ovo kevinovo pisanje dnevnika. mislim to je zbilja dobra stvar za fanove, ali mislim da se time i kevin želi približiti fanovima, ali i želi i svoj komad kolača.
on cijelo vrijeme napominje da je martin najveći, a ja se pitam bi li martin kad došao na tu odluku da piše dnevnika na internetu?
sumnjam
ali svatko je drukčiji i po ovome vidimo da je atmosfera u studiu trenutno zbilja super i opuštena, a kako Bruce kaže za martinove albume (citiram)
''nikad nisu bili ugodni za snimanje ali su bili proklete dobri''
to je mala razlika, jer bruce je nekad odlazio iz studia govoreći da više nikad neće pjevati, a sada po završetku radnog dana odlaze na piće?
(nemojte ovo shvatiti kao konstruktivan post, nego čisto kao iskru za novu raspravu)