OT vidite li se u Big Brotheru???

ewox

Member
moonlight sonata said:
a taj prvi BB smo svi gledali jer je to bilo nešto novo i bili smo znatiželjni...a i fora je bilo jer ti prvi stanari nisu znali u šta se upuštaju, kako će to izgledati....ništa... sjećam se nekog zadatka, nemam pojima šta je bilo u pitanju ali Sale je trčao gol po dvorištu... LOL luđak
Pphhhhee,bas se varas,ja nisam niti jednu jedinu epizodu pogledala ili kako vwc to zelis nazvati...
Sjecam se da sam tek u srednju krenula kad je kod nas bio u djiru talijanski IGF...svi su pricali o tome no meni nikada nije bilo interesantno...time wasting... :wink:
 
ajde ti nisi gledala, ok, sori koka, kriva statistika LOL
viš, ti primaš talijane...ja ne...ja primam mađare- trebate videti vestern sinkroniziran na mađarski!!!
 

ewox

Member
moonlight sonata said:
ajde ti nisi gledala, ok, sori koka, kriva statistika LOL
viš, ti primaš talijane...ja ne...ja primam mađare- trebate videti vestern sinkroniziran na mađarski!!!
...ma mislim...tko u Rovinju ne prima Talijane?Primaju jedni druge u dupe a kamo li preko tv prijemnika.... LOL :wink:
...ma imam satelitsku takodjer pa su mi jako poznata ta sinkronizirana sranja koja svaka zemlja fura...a dobro sada smo i mi malo poceli..heheee
 

Ivan

Active Member
Snake666 said:
ali nije bas ni da ne slusa maidene i rock . nije on kao david becham :)
:withstupid:
zna neke stvari
npr Killers mu je najbolji album i zna sve pjesme redom nabrojit
 
dickinsonica said:
ma pozer 8)
nema on ništa s m od maidena
hehe imao je tu jednu majicu i to mu je sve ito vjerojatno jer je motor na njoj a ne zbog maidena,, brat ga je upoznao i pita ga iz zajebancije oće s nama na maidene on nije ima pojma za turneju e,,,, to su ti ljudi koji SAMO nose majice od maidena
 
Ivan said:
:withstupid:
zna neke stvari
npr Killers mu je najbolji album i zna sve pjesme redom nabrojit
ČAK I DA "ZNA" :) to nije bit da zna nabrojaT PISME PO REDU .. MOGU I JA UZET CD OD BRITNEY I NAUCIT NAZIVE PISAMA I FURAT NJENU MAJICU OKOLO,,, OVO FURAT JE DA ME IVAN RAZUMI HIHIHI
 

likvor

Member
Mislim da malo previše pažnje pridodajete ekipi.
Kog boli kita otkud su? Sam pogledjate ukupnu razinu IQ brojčice u BB kući i vidjete ćete da je jednoznamenkasta. Tu ideš da bi:
a) srao po nekome
b) ševio s nekim
c) ništa ne radio
d) ispričao svoju tužnu priču
e) po novome i reklamirao svoju oprijedjeljenost za određeni spol/biljku/životinju
Nepotrebno zaokružiti. Ekipa se prijavi da se svaki korak njihov snima što video što zvuk, a onda sere i skida mikrofone i skriva se di stigne. mdaj....blesavo u najmanju ruku.
 
iskreno meni se to gadi,,,, razumila san da je ljudima zanimljivo bili bacit oko na onu prviu sezonu jr je to bilo nešto novo al ovo sad mi se toliko gadi da je to čudo jedno da nemožeš prolistat novine bilo koje u kojima nema bar dvi velike strane o njima da nemožeš rtl gledat a da ti se ne pojavi bar 5 puta neka kao reklama u kojoj bude šta su oni pametno radili zadnji neznan dan ili koliko,,, instinktivno gasim tv, ili najava film posli big brothera ma jebote bigh brother zar ja moram znat u koliko sati je to sranje iil sve on nakon bb,,, povrača mi se više od toga,,, BIG FUCKING DEAL,,, hrpa budala koja neznaju šta bi sa sobom jer niko pametan nebi kao prvo ni uša u tu kuću,,,, damn,
još če peder pobjedit da Hrvati ne ispadnu homofobi i neznanijašta ono ,,, ma nek on jebe koga oče al ne mora se s tim presrvat okolo.. jebote dokle je došlo da svečenik govori o tome na tvu,,,,
 

likvor

Member
Dickinson's legacy said:
još če peder pobjedit da Hrvati ne ispadnu homofobi i neznanijašta ono ,,,
ionako je pobjednik namješten...barem je tako prošla sezona bila.
 

axy

Active Member
likvor said:
Sam pogledjate ukupnu razinu IQ brojčice u BB kući i vidjete ćete da je jednoznamenkasta.
mene totalno zanima po kojem kriteriju oni biraju kandidate. Znam da postoji test inteligencije, ali ovi mi izgledaju kao da su položili s odličnim (5) na testu gluposti i manjka opće kulture.
Bravo ... ccc
 

BoBo

Active Member
axy said:
mene totalno zanima po kojem kriteriju oni biraju kandidate. Znam da postoji test inteligencije, ali ovi mi izgledaju kao da su položili s odličnim (5) na testu gluposti i manjka opće kulture.
Bravo ... ccc
Pa zar to nije ocito? One koji ce stvoriti vece zanimanje i gledanost = vise love.
 

axy

Active Member
BoBo said:
Pa zar to nije ocito? One koji ce stvoriti vece zanimanje i gledanost = vise love.
onda imaju jako loš izbor, barem šta se mene tiče ...
nisam ni jednu sezonu pogledala sve zajedno 5 emisija. :shock: :?
 

likvor

Member
BoBo said:
Pa zar to nije ocito? One koji ce stvoriti vece zanimanje i gledanost = vise love.
Onda su mogli staviti barem nekog s sifilisom ili kapavcem bilo bi zanimljivije!!

"u ispovijedaoni:
ona1: peče me!
on1: i mene
ona2: žari me dolje
on2: nemrem ni pišat koliko peče
....
Hrvoje: ne, sve je u redu, zašto?
"
 

likvor

Member
Sumnjam za rijeku. nekak nisam za akustične koncerte, radim dan poslije a svog "idola" sam već upoznao tak da mogu mirno spavati.
A bigbradr je kul do ibera. Sada sam se i ja navukao. pozorno pratim svaku epizodu, trač i uzrečice koje junaci bigbradra govore. dapače, oni su moji idoli i mislim da cu otvoriti forum koji ce se zvati bigbradrvrld i ici cemo u gostovanja i kampiranja pred bigbradr kuću nebili upoznali te čudesne ljude, dapače filantrope koji tamo borave.
Ave bigbradr, morituri te salutant! LOL LOL
 
Top