OT: Maiden-world pub

work all day,work all night...al 27.7.mi dolaze dve spanjolke,a buraz ide kuc,tak da ce bit dva dana kod mene,a onda na moreeeeeeeeeeeeeeeeee

P.S. scream kad cemo na pice ?

čmarec said:
work all day,work all night...al 27.7.mi dolaze dve spanjolke,a buraz ide kuc,tak da ce bit dva dana kod mene,a onda na moreeeeeeeeeeeeeeeeee

P.S. scream kad cemo na pice ?

možemo u subotu buraz ako možeš...ako ne onda sljedeći tjedan jedan dan kad ću imat slobodno na poslu

mislim da cemo do rijeke samo u prolazu,onda pula,pa pazin,labin, i onda il do zadra il do splita,zavisi koliko pesosa budu imale LOL

ovo je paschendale,a ako hocete imam jednu STVARNO BRUTALNU!

P7060052.jpg

@ BoBo --> ponekad se sramim šta sam žena ;) lol

@ Marin --> pustih ti na majspejs sve o dolasku do vas ;)

@čmarec --> slika ti je zakon, ali ja oću tu brutalniju ;) nego, kada ćeš do labina? stižeš na istra rock (20.-22.7.) Ja mislim skočit na Viva la Pola, oćeš samnom ak budem išla?

inače želim se pohvalim svima ;) (hiihiihi)
Jučer sam položila 2 veelika ispita u jednom danu! Kazneno pravo i obiteljsko pravo :)
Tako da je večer protekla u ritmu: I'm drunk,. look at me, I'm drunk, Weeeeeee..."
Hehe... zato me nije bilo na forumu, jer sam učila, i jer nisam više u domu pa nemam net 24/7 nažalost... oni koji pričaju samnom na msn su sigurno primjetili...

Nadam se da ste svi ok, i drago mi je da se Screamy napokon javio ;)
Ajmo bacit jedan mini miting nakon MC-a ;)

@domek-nije brka,brka se ozenio :) nije vise za akcije

@axy,na viva la polu,cu najvjerovatnije ic,al samo subotu,a u nedjelju sam vec u pazinu ili labinu zavisi gdje je konc,al na monte paradiso se ide!

a brutalnu stvarno necu stavit,jer mislim da bi mogo najebat,jebes ga!

pa, evo i ja sam se vratio s mora
trebao sam ići do zagvozda ali je to propalo, ići ću idući vikend

btw
PUNOLJETAN SAM (od prošle nedjelje)

Ivan said:
pa, evo i ja sam se vratio s mora
trebao sam ići do zagvozda ali je to propalo, ići ću idući vikend

btw
PUNOLJETAN SAM (od prošle nedjelje)

svaka čast ;)
sada te mogu kazneno goniti ;)

BoBo said:
Moja sucut. ;)

da, baš mi je sinoć rekao frend kako je cool osježaj kad si punoljetan a mama te stjera u 11 u krevet LOL

@screamy
hvala
i ti ćeš skoro :wink:

Back