OT: Maiden-world pub

ma sve je to za k...c !
Osobno mislim da nije potrebno otvarat temu o Bruceu. Svi ga volimo, neki i pretjerano, poštujemo, cijenimo i bla bla bla. Najvjerojatnije je svima najdraži pjevač. Kakva sad korist od takve teme, a uostalom nije fer prema drugim članovima Maidena jer su svi zajedno zaslužni za uspjeh. Pri tom ne mislim o Bruceu ništa loše, naravno. Već je smiješno na svaku spomen Brucea dokazivati ljubav prema njemu pišući jebeni hihihihihihihihi, srca itd. Pa svima je već duže vrijeme jasno ko je ovdje Bruce fanatik!

Maiden Istra said:
ma sve je to za k...c !
Osobno mislim da nije potrebno otvarat temu o Bruceu. Svi ga volimo, neki i pretjerano, poštujemo, cijenimo i bla bla bla. Najvjerojatnije je svima najdraži pjevač. Kakva sad korist od takve teme, a uostalom nije fer prema drugim članovima Maidena jer su svi zajedno zaslužni za uspjeh. Pri tom ne mislim o Bruceu ništa loše, naravno. Već je smiješno na svaku spomen Brucea dokazivati ljubav prema njemu pišući jebeni hihihihihihihihi, srca itd. Pa svima je već duže vrijeme jasno ko je ovdje Bruce fanatik!

ček, ček ti želiš reći da se ne diraš na Dicky-a? :evil:

čovječe, to je nepojmljivo!!!!!!!!

ajd sada mala škola a-b-c slinjenja:
1. Pažljivo napiši : Bruce, slin slin sli, ah ah ah , yea!!!!!

sutra novi tečaj

Dickinson's legacy said:
go ahead, make my day
najlakše je drugima mane nač,,, niste ni vi svi savršeni kao što mislite :D al dobro nije važno,,, what I am is what I am,,,, uninvited in here so Im leaving you to enjoy like u did b4 I cocked it all up :banana: ovo je valjda samo za cool vip članove :roll:
ja se ispričavam na smetnji ...
a čmarec imala san priliku upoznat Brucea i uvjerit se da je užasno ljubazan i simpatičan i iako bi moga bit nimalo umišljen za razliku od tebe :evil:

smiri tenzije... come on ;)
nitko nije ni reko da smo mi savršeni..hihi... dapače, we're very ugly inside ;) and I mean, VERRRY :evil:
Adrian je savršen LOL. :roll: (sama sebi rollam eyes)
I koja ti je to šema sa uninvited, cool vip članovi... ajde molim te - niti te itko tjera ni ništa--- budi kul ko dosad hihi ;) and stay ;)

al ako je čmarec umišljen onda sam ja neznam šta.. LOL...

likvor said:
ček, ček ti želiš reći da se ne diraš na Dicky-a? :evil:

čovječe, to je nepojmljivo!!!!!!!!

ajd sada mala škola a-b-c slinjenja:
1. Pažljivo napiši : Bruce, slin slin sli, ah ah ah , yea!!!!!

sutra novi tečaj

tvoj sarkazam uvijek oživi temu ;) LMAO

likvor said:
sutra novi tečaj

Mali sneak-peek u sutrasnji tecaj (upozorenje, spoileri! Ako ne zelite znati sto ce biti sutra, ne citajte dalje!):

- koristenje zareza umjesto svih ostalih interpunkcijskih znakova
- uvod u nepismenost
- koristenje citata iz pjesama na mjestima gdje ne mora nuzno postojati poveznica sa kontekstom razgovora

I mnogo, mnogo vise! Stay tuned!

Gul_Ranek said:
Mali sneak-peek u sutrasnji tecaj (upozorenje, spoileri! Ako ne zelite znati sto ce biti sutra, ne citajte dalje!):

- koristenje zareza umjesto svih ostalih interpunkcijskih znakova
- uvod u nepismenost
- koristenje citata iz pjesama na mjestima gdje ne mora nuzno postojati poveznica sa kontekstom razgovora

I mnogo, mnogo vise! Stay tuned!

ne, zapravo to je zadnji tečaj, no.6. pod nazivom "prezentacija moje ovlaženosti/ukrućenosti pred javnošću", dakle uniseks tema.
mislio sam pod tečaj broj 2, naziva "mokri snovi i ja, izaberite najdražeg člana maidena" s pod-temom "masturbacija i popravljanje bobina i gefufni na dizel motorima"

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL e ja umirem ... dajte LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

:suck: :roll: :banana:

Dickinson's legacy said:
a čmarec imala san priliku upoznat Brucea i uvjerit se da je užasno ljubazan i simpatičan i iako bi moga bit nimalo umišljen za razliku od tebe :evil:

da stvarno,sad si sve rekla....hihihihihihihihihihi OMFG

Ovako,mislim da ovo što se dešava nije ni' malo ok i fer.Ponajprije jedno pitanje za sve one koji misle da je otvaranje tema o Bruceu na MW forumu bilo nepotrebno.Naime,svi koji su tu(uglavnom),tu su iz razloga jer vole Maidene i žele s ljudima na normalan,ljudski i zdrav način raspravljati o toj temi.
...To bi trebalo značiti da je otvaranje ovog foruma bilo preko nepotrebno...jer se podrazumijeva da(neki) ljudi vole Maidene?!?! :?
LOL
Uopće nije bilo problema oko tema o Bruceu do prije 2 dana(točno onoliko koliko mene nije bilo tu)...I toliko da znate...Nije mi ni malo bilo teško prolistati postove i saznati zašto je moja prijateljica Marija napustila ovaj forum...
Ako Vam teme o Bruceu (više naše zajebancije)nisu odgovarale,bile dosadne i sl...Zašto ste odgovarali i slali postove vezane za tu temu...
Mogli ste otvoriti koj zanimljiviji topic...kad ste već toliko domašljati!!!Gdje si,Axy?Pogledaj si broj postova!Koliki je postotak tih postova bilo slinjenje nad Adrianom ili samo spominjanje Adriana...
Možda nas tri cure nismo bile toliko 8) (ja,Dickinsonica i Marija) ali valjda će biti bolje na Scream for me forumu!

btw...čmarec,ono sa Bruceom i njegovim bikeom ti je bilo zakon! LOL LOL LOL

Pozdrav svima!

Posto sam bio u Splitu 2 tjedna nisam imao vremena sve pregledavat. Koliko sam mogao primjetiti postovi o obozavanju Brucea su bili samo u dvije teme i ne vidim razlog da se ostali jos uvijek zale da su sve teme otisle u OT o Bruceu. Kad sam ih prije 7 dana upozorio da su malo pretjerale priznale su pogresku i koncentrirale su se na te dvije teme. Problem rijesen.

Ako vam se neka tema ne svidja ne morate je citati ili odgovarati na poruke. Niti mene ne zanima tko je prvi rodjak sestre Janickove zene po ocu, ali ako nekoga zanima neka prica o tome.

Danas sam se vratio iz Splita da pa cu malo vise paziti na off topic.

nije problem bio otvaranja topica o bruce-u,nego sto se u svakom topicu opet slinilo po njemu,sa hihihihihi """"",,,,,,, ovo ono.jebiga marija se sad napizdila,nek nauci primit kritiku,sto se tice brucea totalno ste nerealne,to ja barem mislim,a sad ako ce se netko naljutit,boli me picka!

Pa taj problem je rjesen prije 7 dana. Od tada su se sudrzavale u ostalim temama. Problem je izgleda sto one pisu na forumu, dok ostali samo citaju pa se stekne dojam da se samo o Bruceu pise.

Back