čmarec
Member
joj,neda mi se sad romane tu pisat,ali uglavnom prije mi je bilo bolje tu,NEMOJTE SAD da itko slucajno protumaci ovo da je to zbog novih usera!
likvor said:Uostalom 'beš osobu koja ne drka na maidene!
Nemoj da ih idem vadit. :evil:ewox said:Gdje si,Axy?Pogledaj si broj postova!Koliki je postotak tih postova bilo slinjenje nad Adrianom ili samo spominjanje Adriana...
axy said:Nemoj da ih idem vadit. :evil:
Mogu ih izbrojat na prste jedne ruke. Uostalom,
1. moje slinjenje o njemu je sadržano u mom potpisu beat that!
2. pitaj muški dio foruma dali se sjeća koliko sam puta ja slinila o njemu
Eto ako ćemo nisko
pa, definitivnočmarec said:da naravno,piso bi i ja,ali iskreno mi se vise zgadio forum pa nemam ni volje...
Gul_Ranek said:Mali sneak-peek u sutrasnji tecaj (upozorenje, spoileri! Ako ne zelite znati sto ce biti sutra, ne citajte dalje!):
- koristenje zareza umjesto svih ostalih interpunkcijskih znakova
- uvod u nepismenost
- koristenje citata iz pjesama na mjestima gdje ne mora nuzno postojati poveznica sa kontekstom razgovora
I mnogo, mnogo vise! Stay tuned!
sjetio sam ti se rođendana ali mi je bilo glupo bilo šta pisat pošto te više nemaMaidenMadness said:pozdrav
Ivan said:pa, definitivno
mislim i ja sam djelomično kriv za to, ali se i meni zgadio
prije je to bila neka ok vibra, a sad tu ne možeš praktički vidjet ništa drugo nego na ostalim metal forumima
bio je drukčiji i ok ekipa
mislim svatko je različit, ali smo se nekako trpili
axy said:Inače, mislim od 20-29.7. skočit do Delnica, pa se andam da će ekipa iz tih dijelova lijepe naše biti zainteresirana za pivo
BoBo said: