Dickinson's legacy said:hehe ljubavni savjetnik e LOL daaaaaaaaaaamn
nije vazno kliko su vremenski skupa as long as they are happy together
by the way I feel fucking great heh i iden sad prat kosu pa cu bit jos bolje LOL
Gul_Ranek said:Ja se zadnjih 7 dana osjecam nekako lose... Prvo, prosli cetvrtak sam prekinuo sa curom, al' dobro, nisam bio strasno zaljubljen pa me proslo u roku od par dana. Samo je ostao onaj osjecaj samoce, opet si sam, moras (tj. ne moras, ali eto, ja barem tako mislim) se opet dati u potragu za nekom novom curom... Bah...
Iron Domek said:Imam upalu misica zbog basketa...bice da je zato sto nisam dugo igrao a i odigrali smo dosta.
Flash_666 said:Zaljubljeno i nenaspavano.
Previše kompjutera a još moram ućit.
Onako Fucked up.
Flash_666 said:2 mjeseca.
Al baš nam je super.
Znam je totalno,znam cijeli njen život i ona moj.
Volim je najviše na svijetu.
hihi nisan nista lose mislila s ovim "ljubavni savjetnik" to mi je bas nice bilo lipo je dat savjet ljudima,,, nice to see that u care heh al mi se ucinilo da tebi to izgleda nemoguce pa ti samo rekoh da nije kod svakoga to isto ,,, as long as they are happy u knowewox said:Nisam ničiji ljubavni savjetnik,već sam samo komentirala nešto što mi je zvučalo malo smiješno :wink: Smijem li?
Ma,dobro sam...Kad nemože bolje! :wink:
Ivan said:bobo gledao si high fidelity?
daj reci šta misliš o filmu i sve to.
btw ja sam prvo bio pročitao knjigu, a onda gledao film.
preporučam i knjigu
btw osjećam se zainteresirano za bobin odgovor
Flash_666 said:Osječam se ne naspavano. :zzz:
BoBo said:Ja napravih 50 km danas.
Guzica mi otpada jos vise nego prije dva dana. LOL
BoBo said:Prikladna oprema je tu, ali dok se guzica ne navikne na sic prvih tjedan-dva bolit ce.
BoBo said:U smjeru jugozapada.
Gyor - Sokoropatka - Gyor
BoBo said:U smjeru jugozapada.
Gyor - Sokoropatka - Gyor
U zadnjih dva tjedna ništa novo.ewox said:,nešto novo?
Ivan said:sokorpatka LOL
a lijepa li imena