OT: Kako se osjecate?

Dickinson's legacy said:
hehe ljubavni savjetnik e LOL daaaaaaaaaaamn
nije vazno kliko su vremenski skupa as long as they are happy together :)
by the way I feel fucking great heh i iden sad prat kosu pa cu bit jos bolje ;) LOL

Nisam ničiji ljubavni savjetnik,već sam samo komentirala nešto što mi je zvučalo malo smiješno :wink: Smijem li? :D

Ma,dobro sam...Kad nemože bolje! :wink:

Gul_Ranek said:
Ja se zadnjih 7 dana osjecam nekako lose... Prvo, prosli cetvrtak sam prekinuo sa curom, al' dobro, nisam bio strasno zaljubljen pa me proslo u roku od par dana. Samo je ostao onaj osjecaj samoce, opet si sam, moras (tj. ne moras, ali eto, ja barem tako mislim) se opet dati u potragu za nekom novom curom... Bah...

Tvoj post me je podsjetio na film High Fidelity koji sam pogledao prije par dana. :)

Valjda je i grlo vec proslo?

Iron Domek said:
Imam upalu misica zbog basketa...bice da je zato sto nisam dugo igrao a i odigrali smo dosta.

I moji misici se malo bune jer sam sjeo na biciklu nakon dosta vremena. Ali to nije nista kao bol u guzici nakon dva i po sta na sicu. LOL

Flash_666 said:
Zaljubljeno i nenaspavano.
Previše kompjutera a još moram ućit.
Onako Fucked up.
:D

Po ovome kako i napisao ispalo bi da si zaljubljen u svoj PC. :D

Flash_666 said:
2 mjeseca.
Al baš nam je super.
Znam je totalno,znam cijeli njen život i ona moj.
Volim je najviše na svijetu. :D

Tvoj PC je sigurno poseban. ;) .... Just kiddin'. Enjoy. :D

ewox said:
Nisam ničiji ljubavni savjetnik,već sam samo komentirala nešto što mi je zvučalo malo smiješno :wink: Smijem li? :D

Ma,dobro sam...Kad nemože bolje! :wink:
hihi nisan nista lose mislila s ovim "ljubavni savjetnik" to mi je bas nice bilo lipo je dat savjet ljudima,,, nice to see that u care heh al mi se ucinilo da tebi to izgleda nemoguce pa ti samo rekoh da nije kod svakoga to isto ,,, as long as they are happy u know :)

bobo gledao si high fidelity?

daj reci šta misliš o filmu i sve to.
btw ja sam prvo bio pročitao knjigu, a onda gledao film.
preporučam i knjigu

btw osjećam se zainteresirano za bobin odgovor

Ivan said:
bobo gledao si high fidelity?

daj reci šta misliš o filmu i sve to.
btw ja sam prvo bio pročitao knjigu, a onda gledao film.
preporučam i knjigu

btw osjećam se zainteresirano za bobin odgovor

Jesam. 2-3 puta. Svidja mi se film.

Evo me u školi.
Fulao sam grupu,jbg,danas moja grupa nema računalstvo,pa evo me na njemu sa drugom grupom.
Osječam se ne naspavano. :zzz:

Trese me proljetna alergija-still... :( Od 18h sam u pidžami...Onda mo'š mislit kak sam!Appp...CIHA!Aaaaaa....
Bilo je dobro ovih par dana,nego,k+o za inat jučer sam se išla vozit s bajkom a kako je jako puhao vjetar točno se moglo vidjeti kako nosi svu tu pelud iz šuma i s polja! :cry:
Bez obzira,napravila sam 50 km! :wink:
Al...zato mi je danas nos k'o paprika!

BoBo said:
Ja napravih 50 km danas. :)

Guzica mi otpada jos vise nego prije dva dana. LOL

Ja sam ok što se toga tiče...Već sam na veliko ufurana!Kupi se prikladnu opremu i OBAVEZNO biciklističke hlaćice s onim mekanim panolinom koji je sašiven među nogama!Ja ih još nisam kupila al furam od dečka...stvarno pomaže!

BoBo said:
U smjeru jugozapada. :)

Gyor - Sokoropatka - Gyor

Well,ok! :wink: Trebao bi malo sjevernije krenuti pa da vidiš kakve bi noge imao nakon 2-3 ''lagane'' vožnjice tu po Žumberku!

up the irons

bobo,sigurno si na to vec odgovorio,ali posto sam ja relativno novi reci mi utkuda ti u madjarskoj..nije valjda neka madjarica u pitanju :)

Back