Dickinson's legacy said:daj Ivane ti si ovo o gramatici sve i započeja šta sad očeš jebemu ,,,, kad si vidija da neki ljudi ipak znaju nešto o tome odma si se poplašija,,, naravno ja nisan jedna od njih ,,, nikad neču ni bit,, to me nit ne zanima tako da me možeš pokušavat vriđat do iznemoglosti,, I dont give a fuck,,
by the way your jokes aint funny
ma treba prekinit vise te rasprave o gramatici slazem se...nego zbog onog "stepem" zasluzujes jedan dobar spanking :wink:ewox said:Ja se slažem s tobom Ivane da prekinemo više s tim sranj*** o gramatici...Dajte,ljudi...Pa na forumu smo ajmo se zajeb***** LOL !
Maaaan,još će me neki i zamrziti ovdje jer se ne slažem sa svim komentarima!Ili još bolje...izvršiti atentat!OMG! :| LOL
LOL LOL LOL u r right,,, enough already :banana:Iron Domek said:ma treba prekinit vise te rasprave o gramatici slazem se...nego zbog onog "stepem" zasluzujes jedan dobar spanking :wink:
Iron Domek said:ma treba prekinit vise te rasprave o gramatici slazem se...nego zbog onog "stepem" zasluzujes jedan dobar spanking :wink:
BoBo said:Ne pitaj ... imamo ispit iz hrvatskog u petak.
The Pharaoh said:ja u četvrtak iz rano-srednjovjekovne povijesti Hrvatske 8)
BoBo said:Tebe bar nece Ivan ispitivati. :wink:
yes indeed,, al triba i nac nekog da golubove portajedickinsonica said:BoBi triba dignit spomenik
Dickinson's legacy said:yes indeed,, al triba i nac nekog da golubove portaje
BoBo said:Ne spominji golubove ... israli su mi cijelu teracu dok me nije bilo i sad moram postaviti mrezu.
hehehe daaaaaaaamn ludih golubova e kako se samo usuđuju LOL al meni je još najžešče ka mačka uđe u kuću i povrati jer se prižderala budala...BoBo said:Ne, ostavit cu prljavo.
nisam znao da si tako brutalna :shock:ewox said:Haaahahaaa...Ili još bolje kada na krovu ulovi goluba ili neku drugu pticu i onda je dofura u hodnik,igra se s tim smradom,noktima ga svog izmasakrira pa ujutro kad se probudiš imaš šta za vidjeti + moraš odmah otrčati starcima u sobu i reći ćaći da pripremi sve za krečenje jer je cijeli hodnik krvav! LOL
Iron Domek said:nisam znao da si tako brutalna :shock:
hehe nisan odavno vec kikije ila sad je sladoled na tapetu i čokoladeewox said:A ima i tu nešto...Jel' se ti još uvijek prežderavaš onim KiKi bombonima?
Tako i tvoja mačka!Kad vidi nešto što voli(mislim ne mora to toliko voljeti)nikako da stane!A to je grijeh LOL -neumjerenost u jelu i piću LOL čina!