dickinsonica
Member
BoBo said:Meni se slika ne prikazuje.
sažeto i jezgrovito
BoBo said:Meni se slika ne prikazuje.
hahahaha na ovo bi ti rekla da bar al volin svoga čaču hihi pa neču e al fala hihihi jebemu hm viš ja nisan skontala da san se prominila jebemu,, sta bi rekla da me u uniformi vidiš hihihiewox said:Ajme Mare,jesi se prominila...Vidjela sam neke tvoje malo starije slike...
Na ovoj slici izgledaš kao da je tebi ćaća Steve a ne maloj Lauren!
Isn't it?!
btw.Šta Barbie je u zatvoru?OMG!Čovik nas je fura u Maribor na W.A.S.P. i čovik je legenda ovako,baš mi je žao...Bemu....(sad dica pate)!
Dickinson's legacy said:hahahaha na ovo bi ti rekla da bar al volin svoga čaču hihi pa neču e al fala hihihi jebemu hm viš ja nisan skontala da san se prominila jebemu,, sta bi rekla da me u uniformi vidiš hihihi
a i meni je Barbie zakon bija ben mu, šteta
haha ma ono na poslu crne hlače il suknja i bila košulja i zavezana kos i cipele i ta sranja hehe ljudi me ne pripoznaju pa šta bi ti tek rekla hehe ,, teta me nije skontala ka san jon se javila LOL a ka se tako u oglealu vidiin bude "who te fuck are you?" al dobro je ka znan da cu to na maidene moc potrošit :banana:ewox said:...hm...A neznam kakvu uniformu imaš!?...
Dickinson's legacy said:haha ma ono na poslu crne hlače il suknja i bila košulja i zavezana kos i cipele i ta sranja hehe ljudi me ne pripoznaju pa šta bi ti tek rekla hehe ,, teta me nije skontala ka san jon se javila LOL a ka se tako u oglealu vidiin bude "who te fuck are you?" al dobro je ka znan da cu to na maidene moc potrošit :banana:
hahahahaha jebemu to mi je i mater rekla LOL LOL LOLewox said:E,ovako.Pošto još fali da te takvu vidim,preostaje mi da te zamislim...
Pa da vidimo....
Aha!Evo,ja sam te prepoznala!
To si ti Mare?!
Izgledaš mi kao stjuardesa iz Bruce Aira!!!
Dickinson's legacy said:hahahahaha jebemu to mi je i mater rekla LOL LOL LOL
"pitaj Brucea oče te primit za stjuardesu?" hahaha
in my wildest dreams,,, YAY
da bar hihi
haha a šta će mater ka san je izludila ka smo išle kupovat košulje "oču neku pilotsku neču te ružne s čipkon i tin smečima" i još na jaketi iman one dvi crte samo su crne hihi a u pilota zlatno žuteewox said:LOL luda si!
A vidiš,mogle bi ga nas dvje pitati za taj job,nije bitna lova a i ne treba biti puno radno vrijeme!!!
Ja čak obožavam nabaciti šminku a suknjica i cipelice su mi najmanji problem!
Bruceeeeeeeeee,primi naaaaaaaaaaaaaaass!!!
LOL LOL LOL
dickinsonica said::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a ja??
Dickinson's legacy said:haha a šta će mater ka san je izludila ka smo išle kupovat košulje "oču neku pilotsku neču te ružne s čipkon i tin smečima" i još na jaketi iman one dvi crte samo su crne hihi a u pilota zlatno žute
ja inače cipele mrzin al jebiga ,, ka se mora,,, teško JE,, al,,, šminku hehe whats that ,,, volin samo šljokice hehe neda se meni šminkat duže od 5 sekundi a suknu heh dok san na poslu nekako san se navikla al ka dodjen doma nemogu sekund izdržat u tome,,
Dickinson's legacy said:ti si ground control
buahahahahahaha koji bi to nered bija nas tri s bruceon u avionu,,,,, TURBULENCIJaaaaaaaaaaa
daj nemoj zajebavat e hihihi really?ewox said:@dickinsonica
daj brate,miči tu sliku iz potpisa(zezam se),a ne stvarno...lik ima isti osmjeh ko moj dečko (OMFG!) 8)
LOL
ewox said:@dickinsonica
daj brate,miči tu sliku iz potpisa(zezam se),a ne stvarno...lik ima isti osmjeh ko moj dečko (OMFG!) 8)
LOL
dickinsonica said:NAPOMENA: ne smimo više, poludit će neki ljudi jer smo "teenageri" i niko ne gleda IQ nego godine :wink: :wink: jer samo ljudi <53 mogu razumit maidene :evil:
Ivan said::shock: ma neeeee :shock: