jebemu mislila san da na kutiji piše pravopis ,, hm moran to provjeritewox said:LOL ma šta nije gramatika ona hrana koju tvoja mačka jede? LOL
našla san kutiju al koja mi korist ka neznan pročitat šta piše ,, moran čekat dok se mačka probudi a do tada ništaewox said:
Dickinson's legacy said:našla san kutiju al koja mi korist ka neznan pročitat šta piše ,, moran čekat dok se mačka probudi a do tada ništa
hehehe bude nerozna ako je probudin :cry:ewox said:a oče se ljutit ako ju probuđiš? LOL
DA,,, valjda je nekoc ima kosu ko i onaGul_Ranek said:Zasto Barbieja zovu "Barbie"? Zbog ogromne slicnosti sa istoimenom lutkom?
Dickinson's legacy said:Dickinsonica ja ti neznam ni pisat ni čitat pa se nemogu mišat sad u ovo ,, a mačka mi sad spava pa je nemogu pitat,,, ništa nisan razumila,,, a šta je to gramatika uopče,,, neman pojma.. jel se to može ist?
pa na tebe su se odnosile možda dvije rečenice koje sam rekao u vezi ove teme(ona ''ma neeeeee'' i ne znam koja još, a ne da mi se gledat), a ovo ostalo sam raspravljao s dickinsonicom i s još nekima.Dickinson's legacy said:IVANE jel se kod vas kaže JEBI SE ili JEBI SI :? :? :?
i sad da ti kažen nešto na tvom jeziku
KAJ SI TI UMIŠLJAŠ? bar u ovon temi možemo pričat šta očemo jer san je ja orvorila ...
da nisi rekla ovo za mačku mislio bi da pitaš za ozbiljno :shock: LOL LOLDickinson's legacy said:Dickinsonica ja ti neznam ni pisat ni čitat pa se nemogu mišat sad u ovo ,, a mačka mi sad spava pa je nemogu pitat,,, ništa nisan razumila,,, a šta je to gramatika uopče,,, neman pojma.. jel se to može ist?
definitivnoIron Domek said:ma mi slavonci jedini pricamo knjizevni hrvatski jezik :wink:
Gul_Ranek said:Zasto Barbieja zovu "Barbie"? Zbog ogromne slicnosti sa istoimenom lutkom?
ma ne znas sta pricas...na osnovu jedne rijeci govoris o cijelom narjecju...slavonci govore stokavski a to je kad sam ja zadnji put provjerio knjizevno hrvatsko narjecje...ono "stepem" je sleng :wink:ewox said:nadovezala bih se na naše slavonce(svaka njima čast,neka ne misle da imam nešto protiv njih,btw.tata mi je slavonac)...ali ''slavonski'' je daleko najNeknjiževniji dijalekt!Nemojte da vam nešto''stepem'' u glavu(OMFG-koja riječ,nema veze sa životom LOL LOL LOL )!!!
ewox said:nadovezala bih se na naše slavonce(svaka njima čast,neka ne misle da imam nešto protiv njih,btw.tata mi je slavonac)...ali ''slavonski'' je daleko najNeknjiževniji dijalekt!Nemojte da vam nešto''stepem'' u glavu(OMFG-koja riječ,nema veze sa životom LOL LOL LOL )!!!