OT: Hrana

Bilo je problema s korama koje ukusne, ali izgledaju katastrofalno. Ne znam kako smo uspjeli napraviti skoro savršenu kremu prvi put, uzimajući u obzir da smo količine sastojaka uzeli kao prosjek svih recepata.

BoBo said:
Bilo je problema s korama koje ukusne, ali izgledaju katastrofalno. Ne znam kako smo uspjeli napraviti skoro savršenu kremu prvi put, uzimajući u obzir da smo količine sastojaka uzeli kao prosjek svih recepata.

Jeli to ko probao,prije nas da nas nebi ti otrovao?? :D :D :D :D

Sorry BoBo, isključili su mi telefon jer stara nije platila račun. LMAO. očito ti recept više ne treba LOL :D

No problem. :)

Evo ukratko sastojci, pa ako se dosta razlikuje mozes svoje napisati: 8 jaja, 2 l mlijeka, 20 dkg oštrog brašna, 10 dkg škroba, 3 vanilije, zaslađivač (bez šećera).

mislim da cu se doselit do tebe. pretpostavljam da si stariji taman da prodem kao izgubljena kcer koja se vraca doma. LOL LOL LOL LOL

i have no words ti describe my :o

arijana1807 said:
mislim da cu se doselit do tebe. pretpostavljam da si stariji taman da prodem kao izgubljena kcer koja se vraca doma. LOL LOL LOL LOL

No way. :P LOL

arijana1807 said:
i have no words ti describe my :o

Na slikama to uvijek izgleda puno ljepse nego u stvarnosti.

LOL LOL nisam pitala, rekla sam LOL LOL LOL
salim se :D
samo bi sve pojela pa otisla LOL LOL
al svejedno ovo izgleda kao radeno u photoshopu...to bi trebao bit kompliment tvojim kulinarskim sposobnostima :D :D
hahaha :P

axy said:
that's so NOT true LOL :D

Hoćeš reći da ne znaš slikati? :D

arijana1807 said:
al svejedno ovo izgleda kao radeno u photoshopu...to bi trebao bit kompliment tvojim kulinarskim sposobnostima :D :D

Ajde da se radi o forumu o kuhanju pa da netko gubi sate igranjem u photoshopu da bi stvorio laznu sliku o sebi, ali ovdje ... :)

Back