OT: Hrana

posto se govori o hrani...da napomenem...najbolji sladoled je u ivanskoj kod jednoga djeda...

P.S.
ivane

pozdravlja te matija mamic

Pilgrim said:
posto se govori o hrani...da napomenem...najbolji sladoled je u ivanskoj kod jednoga djeda...
da, definitvno je.

jedan od rijetkih ljudi koji radi sladoled sa mlijekom, plus još da on radi sa prirodnim mlijekom. jedino mjesto gdje se može naručiti sladoled mješani. tj. od svih okusa
btw djed se zove anton šerifi
i odrastao sam na tom sladoledu

BoBo said:
Ocito je jadnik bio krivo shvacen kad si jos ziv. ;)
(sad ću malo filozofirat)
ali nije mu nadimak ubojica, tak da ako se poneko otruje koji put i ostane živ, malo ispumpavanja i to, onda je nadimak ok

Iron Domek said:
sladoled je bio katastrofalne kvalitete ali je bio najjeftiniji u gradu pa smo svi tamo isli... :P
(pitam se zašt je bio najjeftiniji)
bilo bi ful čudno da je bio najskuplji pa da ste svejedno išli tamo

Ivan said:
cijeli dan sam pojeo 3 žlice juhe, bolestan sam, ne mogu jest :(
nemma apetita

Popij rakije, sutra ćeš ujutro( a bogami i popodne) biti žedan a popodne i gladan ko vuk. Alkohol ubija bakterije, da ga liječnici ne koriste ne bi ni ja. LOL LOL LOL LOL

Kaj si gripu pobro negdje? Limun + naranča + čaj + med, svega obilato i sve u jednu šalicu/čaši/flašu/vjedro/bure i naiskap skupa s andolima 300 ili aspirinom. Par dana proboravi u krevetu i ko nov si. Tako se ja liječim. Normalno neki si malo ruma i cimeta dodaju u čaj ali kako te volja.

Ivan said:
cijeli dan sam pojeo 3 žlice juhe, bolestan sam, ne mogu jest :(
nemma apetita
ozdravi brzo Ivane :wink:
Za rucak sam jeo tjesteninu s mesom i sirom, a za veceru vocnu salatu od banana, kivija i naranci. :banana:

Ajde kad svi:
Ručak 1.Pohani celer, tijesto s šalšom, i ručak 2. tijesto s srnećim gulašom(bambi gone :evil: ). A za večeru idem vidjeti kaj ima u frižideru;).

Back