Organizirano na Maidene

Status
Not open for further replies.
Ne bih rekao - treba ih biti vise od 35 da bi se islo velikim busom, a ako od toga ne bude nista, onda prvih 20 ide minibusom.

Tako sam ja to shvatio.

A jeste vidili kako je austrija skupa. 45 Eura + neke jebene takste..... samo za Maidene oko 350kn minimum, a u Poljskoj festival za manje od 200kn.

A sto ces, oni ipak imaju dosta visi standard od nas ili Poljaka.

Sjecam se kad smo isli na maturalno putovanje u Prag, stali smo na nekom odmoristu na autocesti u Austriji, kava je bila minimalno 3-4 eura.

jebate koja æe to bit fešta! Trebali bi samo Stipu nagovorit da se krene ranije tako da se doðe na poèetak festivala (kad se gate`s of hell otvore)!!!
:headbang: :edmetal: :edmetal: :headbang: :headbang: :edmetal: :edmetal: :edmetal:

Rekli su da će prostor ispred bine bit ograđen za prvih 2000-3000 koji uđu.

BTW Imate 1120 km od Splita do Chorzowa preko Zadra.

Mislim da cemo mi kasnije uci, jer tako i tako se nalazimo sa jednim od Maidena ako to jos uvijek vrijedi. BTW bilo bi super da to bude H Smith - on je legenda i faca nad facama 8)

Gul_Ranek said:
Mislim da cemo mi kasnije uci, jer tako i tako se nalazimo sa jednim od Maidena ako to jos uvijek vrijedi. BTW bilo bi super da to bude H Smith - on je legenda i faca nad facama 8)

Ja bi isto htio da se meet&greet održi, al èisto sumnjam pošto æe iz hrvatske iæ 50 ljudi ! a i iz cijelog svijeta æe bit fan clubova! al držmo palèeve!

BoBo said:
Koliko ja znam bit æe samo poljski i hrvatski.

Kolko ti znaš? Bog zna kolko ljudi æe tam biti i ko ima kakvu vezu? Vjerovatno æe biti jos koji Fan club! da se razumijemo ja bi htio vidjet jednog èlana Maidena više nego Boga! al dobro, vrijeme æe pokazat!
ko što rekoh, nadajmo se!

Mislis da su svi organizirani kao mi? Ostali fan klubovi će vjerojatno organizirano ići na koncerte u svojim državama. Znam da će poljski fan klub ići u Prag i da odmah poslije konceta idu natrag. Poslije koncerta u nedjelju imat će party.

Gul_Ranek said:

definitivno, to stoji :guitar: On je Adrian smith

Status
Not open for further replies.
Back