upravo takoBoBo said:hehe ... nisi svjestan koliko će ti se pogled na život promijeniti u sljedećih 10 godina.
Ivan said:ali neke stvari veæ sada znam. kao npr. da nikad neæu podnosit rap, tehno, dance ili narodnjake. radije bi skoèio sa neke zgrade nego to slušao
BoBo said:hehe ... nisi svjestan koliko æe ti se pogled na život promijeniti u sljedeæih 10 godina.
BoBo said:E nisi.
BoBo said:Mrzim festivale. jer teško da æe se dogidit da mi se sviða više od dva benda. I dva je previše za oèekivat.
Zato æu uživati u Pragu. Nema veze što je dvorana. Bit æe samo Maiden fanovi iz cijelog svijeta, a najvjerojatnije æe biti i prvi koncert turneje. Nema boljeg osjeèaja kad ne znaš ništa.
BoBo said:Mrzim festivale. jer teško da æe se dogidit da mi se sviða više od dva benda. I dva je previše za oèekivat.
Zato æu uživati u Pragu. Nema veze što je dvorana. Bit æe samo Maiden fanovi iz cijelog svijeta, a najvjerojatnije æe biti i prvi koncert turneje. Nema boljeg osjeèaja kad ne znaš ništa.
Ivan said:da da, bit æe predivno, odlièno, nevjerojatno, pa jer moraš baš toliko hvalit taj koncert, jedva sam nekak uspio prežalit što ne mogu iæi a sad ti još...:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ÈmareC said:Pa el nije Poljska prva na turneji? èito sam na onom "generalnom" forumu.
ÈmareC said:da ti i još par likova idete sa ladom po turneji,a sad kolko misliš da æe te izaæ ta avantura i el ima još mjesta? jer bi ja išo drage volje!
BTW. tu u Slatini nitko nije za akciju nikog newmogu nagovorit da ide sa mnom u Poland! al nek se jebaju!!!!!!!! :evil: barem cu ih ja viðet :edmetal: :edmetal: :edmetal: :edmetal:
BoBo said:Neæe baš biti turneja ladom. Jedan dio æu iæi autom, a drugi avionom.
Šest dana u Parizu, jedan u Belgiji, tri u Pragu i jedan u Poljskoj. 4 koncerta. Razgledavanje Pariza i Praga. Posjet Paschendaleu i Auschwitzu. Manje od 800 eura. Svi troškovi ukalkulirani.
BoBo said:Paschendale je selo malo. Èemu služi internet i google.