preko koga si naručio?Scream for me said:ma kakvi skup bogte , mene će sa dostavom doć sve zajedno oko 180 kn a trostruki dvd , stvarno preporučam svima da ga naruče jer će ovdje doć puno više , sad kako želite...the choice is yours :wink:
Scream for me said:samo se ti nadaj takvoj cijeni za trostruki dvd . ovdje cdi novi koštaju oko 140 kn :shock: baš me zanima kolku će mi cijenu nabit za novi singl od slayera :x
neznam zbog cega tako govoris, ali moram reci da nisam nikada govno kod njih pojeo.... DoTR platio 240kn u Zagrebu, rodjak pitao za problem sa diskovima, kaze tip sto je radio, nema problema, samo racun sacuvaj.... pretpostavljam da Bruceov DVD nece kostati vise od cca 220knScream for me said:ma pusti ti te šabane u dallasu , ja više ništa ne vjerujem njima šta se tiče naručivanja,izlazaka albuma i cijena ne vjerujem. sve prvo trebam vidjet da bi povjerovao.
Snake said:neznam zbog cega tako govoris, ali moram reci da nisam nikada govno kod njih pojeo.... DoTR platio 240kn u Zagrebu, rodjak pitao za problem sa diskovima, kaze tip sto je radio, nema problema, samo racun sacuvaj.... pretpostavljam da Bruceov DVD nece kostati vise od cca 220kn
Girl_On_The_Edge said:ni ja nemam bas neka pretjerano lijepa iskustva s dallasom :|
pa ih izbjegavam koliko je moguce :suck:
MaidenMadness said:jos samo da malo smanje cijenu made in japana od deep purplea
Ivan said:ja bi ga tek ovih dana trebao dobiti prženog, do sad sam samo imao s tog koncerta child in time (zakon mi je onaj dio gdje se onaj lik propuca) te smokeon the water
definitvnoScream for me said:predobar koncert , jedan od najboljih liveova ikad , bez ikakvih overdubova i studijskih dodataka , predobro