ewox said:i da odmah javim Bobi da je ona mala ricasta ipak bila ewox,tj,ja,Eva,hihiiii!
BoBo said:Vjerojatno si me primjetila jer se te par sekundi gledao i razmisljao jesi li to ti ili ne.
*Urchin* said:Evo da se malo javim poslije koncerta..
Meni je bilo stvarno odlično.. Set lista je bila skoro pa ista kao iz BG-a, ali nije me to smetalo, jer se radi o bendu na čiji bi koncert mogao ići svaki dan pa makar svirali istu set listu..
Zvuk je s moje strane bio odličan, odnsosno puno bolji od onoga iz BG-a.. Jest da se Dickinsona par puta slabije čulo, ali sve u svemu bilo je OK..
Pozdrav Screamu, Axy, Čmarecu, Ivanu i ovom teletu od 100 kg iznad koji je napisao da sam iz Rijeke... :? LOL LOL
Ivan said:a vidiš ewox to je fora kad se tebe može zamjetit u masi
mala riđokosa i ja sam te odmah skužio
btw hvala za vodu
a ne znam tko je bio samnom kad smo 2-3 lika pitali: ''jel si ti bobo''
zbilja prošlo je dosta od tvoje zadnje slike bobo (zadnje slike na kojoj si ti a ne kolači)
Gul_Ranek said:I u Bugarskoj je bila ista setlista, izgleda da im se nije dalo uvjezbati jos jednu pjesmu sa NOTB-a... Majcicu im njihovu...
Gul_Ranek said:http://www.radiotangra.com/?page=livereports&lng=en&id=23
I u Bugarskoj je bila ista setlista, izgleda da im se nije dalo uvjezbati jos jednu pjesmu sa NOTB-a... Majcicu im njihovu...
Screamy said:e da , ZOKI , bilo mi je neopisivo drago vidjeti te stari !!!
ewox said:vidiš kako sam special :wink: ...
što se vode tiče...you are always welcome tek kasnije smo služili da još litru vode imamo u torbi i netaknutu pepsi!Da sam prije skužila dobio biš pepsi!
btw:ja tebe nebih nikad skužila,totalno si drugačiji nego na slikama...
U živo si slađi nekako...A čim si mi se prestavio i odmah su mi po glavi prošli svi tvoji postovi LOL i baš se na tebi vidi da si malo,slatko ,razmaženo derište kojem treba dat po guzici...
LOL LOL LOL