a dobro to stojiGul_Ranek said:Ma da... Je*ala ih takva Matter of the Beast turneja u kojoj samo dodaju jednu pjesmu sa NOTB-a sto daje sveukupno cetiri pjesme sa tog albuma, od cega tri standardne... Da su ubacili jos 22 Acacia Avenue ili (tesko zamisliti) The Prisoner, dojam bi bio puno bolji.
BoBo said:Ne vidimo se kod mixing deska. LOL
Vidio sam samo nomad_zadar.
a znam baš smo jučer razvili tu teorijulikvor said:Ivane, Bobo ne postoji, on je samo bot na ovom forumu!!! LOL :wink:
likvor said:Nije bed Ivane, završili smo u gužvi s lijeve strane stage-a, tamo smo se izdivljali, izurlali a ja imao sreće i uletio u prve redove bez pogibelji(i moram se pohvalit, pribavio si adrianov znojnik, dotaknuo sam mene ), sve u svemu jebeno sam umoran(jebate ta slovenija je mala al ipak imas za hodat i vidit. popeli se na dvorcu na toranj, jebate cijela se vidi).
likvor said:Nije bed Ivane, završili smo u gužvi s lijeve strane stage-a, tamo smo se izdivljali, izurlali a ja imao sreće i uletio u prve redove bez pogibelji(i moram se pohvalit, pribavio si adrianov znojnik, dotaknuo sam mene ), sve u svemu jebeno sam umoran(jebate ta slovenija je mala al ipak imas za hodat i vidit. popeli se na dvorcu na toranj, jebate cijela se vidi).
Ivan said:a ja dobio trzalicu (iako ih nije bacao)
jel si ti bio u backastgeu?
BoBo said:Publika s ovih prostora je definitvno najgora. Koncentracija bolesnika je daleko veca nego bilo gdje.
Dickinson's legacy said:hihihi jebote ja san rastrgana ko nikad e ,,, dosal u prvi red prije nego je pocelo i ostala tu do kraja al da nije bilo zbog maidena davno bi se makla,, neki jebeni idiot je dosa i usrid maidena me oce izgurat i zalipi se i lupa mi kolinima o ogradu e kad mi se tad nije ništa polomilo nikad neče,,,, na bisu mi se neki tip maka i sta iza mene jer nisan disat mogla više jebote ,, ovu ogradu ću osječat daaaaaaaaaaanima e,,,, dok sidin ok je al cin se maknen jebote,,,,boli svaki pokret e,,, a modrica di se god okreneš i ruka malo porizana od ograde,,,, na svin koncertima do sada me nisi ovako skašili al nije mi bilo na kraj pameti izač kad me oni mali zaštitar pita oče me izvuč e,,,, a children of the damned eeeeeeeeeee uskrsnila san na toj stvari jebemu preeeeeeeeeeejebeno je bilo ....
ma meni je setlista zakon e ,,, i had tears I couldnt cry ... al je bilo znoja i krvi ...a i Lauren mi se nasmijala par puta .... cak san neke rici znala hihi
daaaaaaaaaamn ja bi opet ,, nek je lista ista nek me janezi skaše opet ko crva baš me briga
BoBo said:Publika s ovih prostora je definitvno najgora. Koncentracija bolesnika je daleko veca nego bilo gdje. Ljubljana je samo potvrdila misljenje iz Velike Gorice. Od sada cu izbjegavati koncerte Maidena u blizini.
.