Scream for me said:mislim da ?e rijetko koji bend ponovit sme?e kao ?to je st.anger
Pakaa said:Vidis, meni je to stvarno dobar album. A slu?am Metallicu tri godine i to je prvi bend koji sam poceo slusati od metala... Ni meni se u pocetku nisu svidjali Load, ReLoad i St.Anger, ali kada poslusas St.Anger jos koji put, vidis da je taj album stvarno dobar s obzirom na atmosferu u bendu koja je bila za vrijeme snimanja...
Tko je pogledao Some Kind Of Monster dvd znat ce o cemu pricam.
Scream for me said:pa niti je ih ne volim preveč...štoviše , nakon blacka ih ne podnosim organski
Scream for me said:moj frend/gitarist ih sluša otkad se takoreć rodio pošto mu je brat stariji jedno 9 godina i on ih je slušao a ovaj danas ima 18 godina i ogroman je fan pa zbog njega ih i sviramo uostalom , da se mene pita 0 od toga LOL
hoce, kada promijene postavu tuto kompleto.........Ivan said:ja ih ne volim ni približno toliko kao vi, ali gledam optimistično i nadam se da će i oni izdati sad još jedan barem dobar album
Scream for me said:na?alost sam ga poslu?ao i previ?e puta i pogledao dvd dosta puta , dvd mi je jako dobar i ?ovjek stvarno dobiva druga?iju sliku nakon ?to ga odgleda no meni je i dalje taj album sme?e totalno. nema nijedne sola?e , snare se ?uje ko lonac a riffovi su za metallicu prelo?i no album je tekstualno jako dobar.
imam preko 100njak bootlega od metallice ?to sa starih turneja ?to sa zadnje i album zvu?i tri puta bolje live nego na cd-u , na cd-u mi zvu?i kao totalno govno i to mi?ljenje imam ve? dobre tri godine -
nemoj se ti uvrijedit no mja svoje mi?ljenje o tom albumu ne?u mjenjat u tako skorije vrijeme...poslu?ao sam ga previ?e puta te ?ak sviram neke stvari s tog albuma zbog ljudi u bendu no i dalje mi je to najslabija karika metallicine karijere koja je nekad bila savr?ena
ina?e posjedujem sve metallica dvd-e uklju?uju?i sve spotove i preko 100injak bootlega tako da znam o ?emu govorim.
ovo ?to je metallica danas je samo blijeda reinkarnacija nekada?njeih metal bogova
čmarec said:...al kad ih gledate live nikog ne?e ostavit ravnodu?nim,bez obzira ?to mislite o njima sad!
Snake said:metallica danas je potpuna dijametralna suprotnost odlicnog benda od prije 15-20 godina, pogotovo glazbeno..... al tako ti je kad ti producent diktira kako sta da radis, a ne ti njemu...... mislim, ko je jos vidio skidati donje kozice na bubnjevima (zato i ima zvuk ko da na šerpama lupa)....... opet kazem, metallica je trebala okaciti gitare o zid nakon '93, bar bi ostali medju najboljim.......