evo još jedne cili mili teme...
ali ajde. imam vremena.
osobno smatram da se metalica i maideni ni po čemu ne mogu uspoređivati, niti žanrovski, niti neznam kako (prosvjetlite me)..
Sad but true LOL
Nego, nije u redu pljuvati po Metallici, jer su James i ekipa napravili jako dobar posao... koliko je utjecajan bio Maidenov TNOTB, toliko je i Master of Puppets ili jedan ...And justice for all...
Ja bi se, iskreno, osjećala jako zakinuto da nisam poslušala jedan Black Album ili S&M ... za St.Anger ponavljam onu moju poznatu rečenicu da kad sam ga stavila u player sam skužila zašto sam ga dobila na poklon
opet, sad but true :cry: :cry:
Ne da želim pljuvat po metlici, ali i njihovu se karijeru može obuhvatiti u 2 rečenice, tj njihov raspad: na početku karijere nisi vidio Larsa od bubnjeva, sada ne vidiš bubnjeve od larsa... a i ona famozna izjava na mtv-u: Old fans, fuck off if you don't like the new album, we dont need you ....
mislim da je takvo nešto jako nisko. samo čekam dan kad bude, old fans we need you pa kad mu netko isfura u facu "fuck off lars"
eto toliko ...
a ovo šta se tiče metalaca i svega toga... Ivane mislim da svi znamo da si dosta isključiv, ali svrstati jedne Judase "stupanj niže" je glupo. sorry ali totalno si fulao. (a ja baš nabavila ploču Painkillera)
Isto vrijedi i za Helloween
Metlica će, kao i Maideni, ostati jedan od najpoznatijih metal bendova, zato jer oba imaju jaaaako dobru reklamu i više manje svi metalci počinju sa njima... rijetko ćeš naći blekera koji nezna šta je to Fear of the dark, ali ćeš zato lako naći hevijanera ili powertijanera koji nikad nije čuo za Corpi Clani npr ... LMAO ... sve je to stvar promocije