Rainmaker_RI
Member
Danas je bit "metalac" relativan pojam.
pa nije bas takoIvan said:ok, mislio sam stupanj niže po tome kako ja èujem od ljudi. veèina metalaca sluša maidene ili metallicu, zato sam i stavio baš ovakvu temu.
Da, black i death metalaca ima stvarno puno! Ne možeš proæi ulicom da ne udariš u nekog!MaidenMadness said:pa nije bas tako
sta je s blackerima, death metalcima, i slicnima kojima maideni i metallica ne predstavljaju neke bogove
Ja bih rekao da ih ima podjednako ko i onih koji slušaju heavy ili power.Urizen said:Da, black i death metalaca ima stvarno puno! Ne možeš proæi ulicom da ne udariš u nekog!
I beg to differ! Mislim da ih definitivno nema toliko! Samo što su veoma uoæljivi u javnosti! LOLThorin Oakenshield said:Ja bih rekao da ih ima podjednako ko i onih koji slušaju heavy ili power.
toèno tako!Ivan said:ma da, neupuæenima kad kažeš da slušaš metal odmah kažu da slušaš metallicu . jadna nacija
Ne može.Urizen said:I beg to differ! Mislim da ih definitivno nema toliko! Samo što su veoma uoæljivi u javnosti! LOL
MaidenMadness said:pa danas je slicna situacija
ali jebi ga mislim da ljudi u glazbu ulaze postepeno da rijetki mogu odmah poceti sa ajmo reci morbid angelom
valjda ce biti neka faza koja ce tome prethoditi valjda ce evolouirati do te faze
pitanje je sta se dogodilo s tim ljudima koji su onda slusali metallicu
sta danas slusaju dio ih vjerovatno slusa metal a dio nista takvoga nego im se svidja samo par stvari od metallice
jebi ge svi trebaju s necim poceti
Thorin Oakenshield said:Ja nikad nisam slijedio neki trend niti ikada hoæu. Koja je fora? Slušaš muziku koja je "popularna", bila ona dobra ili ne.
ma to je bila ona glupa pjesmica koja je bila na pocetku udzbenika vjeronauka za 3. i 4. razred gimnazijeUrizen said:Budi svoj!
Nije li to bia neèiji politièki slogan! :err:
MaidenMadness said:ma to je bila ona glupa pjesmica koja je bila na pocetku udzbenika vjeronauka za 3. i 4. razred gimnazije
budi svoj oh budi svoj :|
:err:
Urizen said:hmm, ne sjeèam se toga ali mislim da su pašaliæ i tuðman jr. imali to kao slogan na prošlim parlamentarnim izborima koje su dobrano popušili LOL
e jebo te bas sam to htio reciBoBo said:Naravno kad su ih ljudi polušali i bili svoji. LOL
BoBo said:Naravno kad su ih ljudi polušali i bili svoji. LOL